Umeå kommun, Teknik och fastighet, Gator och parker

Umeå kommun är regionens största arbetsgivare med 11 700 medarbetare. Våra jobb och vår värdegrund utgår från medborgarfokus, öppenhet, tillit och ständiga förbättringar. Umeå är en kulturstad i ständig utveckling. För att klara målet 200 000 invånare år 2050 behöver vi bli fler som arbetar för tillväxt och välfärd. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. De närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring 1 000 medarbetare varje år. Vill du bli en av oss?

Gator och parker planerar, bygger, utvecklar och förvaltar kommunens offentliga utomhusmiljöer. Det omfattar gator och torg, parker och grönområden.

Vi arbetar för att staden ska vara välskött, vacker, säker och tillgänglig - allt för ett väl fungerande och trivsamt vardagsliv för alla kommunens invånare.

Gator och parker är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och arbetsmiljöcertifierad enligt OHSAS18001

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som GIS-ingenjör med ansvar för att stödja verksamhetens behov. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att samla in, hantera och analysera samt lagra geografisk information. Du ansvarar tillsammans med kollegor för att skapa korrekta GIS-underlag och presentera informationen på ett överskådligt och tillgängligt sätt.

Vi erbjuder ett varierande arbete med olika svårighetsgrader. Som medarbetare på Gator och parker får du möjlighet att delta i arbetet för att utveckla Umeå kommuns service till stadens medborgare.

Om dig
Vi söker dig som har minst treårig högskoleutbildning, inom relevant område. Du har gärna några års arbetslivserfarenhet inom området. Du kommer vara en av Gator och parkers ansikten utåt mot andra verksamheter och det är därför viktigt att du är lyhörd för andra.

Som person är du social, kreativ, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Du kommer att ingå i ett team av GIS-ingenjörer och ser gruppen som en tillgång. Du ser det som en utmaning att arbeta i en stad som utvecklas och som därför ständigt ställer krav på förnyelse och förändringar.

Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Dina personliga egenskaper är lika viktiga som dina erfarenheter.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Tjänsten är ett vikariat, heltid, med start 2019-12-02 till och med 2020-11-27.

Om Umeå kommun

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-12-02
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2019/504
Kontakt
  • Annika Kjellsson Lind, chef för myndighetsutövning, 070-304 66 70
Facklig företrädare
  • Johan Marklund, SACO, 090-16 14 85
  • Marie Sandström, Vision, 090-16 18 86
Publicerat 2019-09-11
Sista ansökningsdag 2019-10-10

返回职位空缺页面