Teknik och fastighet, Gator och parker

Umeå kommun växer och våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Umeå. Gator och parker planerar, bygger, utvecklar och förvaltar kommunens offentliga utomhusmiljöer. Det omfattar gator och torg, parker och grönområden. Vi arbetar för att staden ska vara välskött, vacker, säker och tillgänglig - allt för ett väl fungerande och trivsamt vardagsliv för alla kommunens invånare.

Vårt mål är att bidra till ett säkert, tryggt och långsiktigt hållbart samhälle med goda livsmiljöer. Vi strävar efter en organisation som kännetecknas av mångfald eftersom vi vet att olikheter berikar.

Vi söker nu en administratör till Gator och parker!

Vi erbjuder dig
Vi kan erbjuda dig ett varierat och viktigt arbete med bra samarbete och möjligheter till utveckling! På vår arbetsplats värnar vi en god arbetsmiljö samt professionellt bemötande och god service till våra medborgare. Tycker du att det är viktigt att skapa mervärde och vill du vara en del i ett arbete som ger goda resultat kan det här vara ett jobb för dig!

Som medarbetare hos oss i Umeå kommun kan du även ta del av ett antal förmåner. Läs mer om våra förmåner här.

Dina arbetsuppgifter
 Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

•  ekonomisk administration, fakturering och hantering av leverantörs- och kundreskontra
•  hantering och handläggning av medborgarsynpunkter
•  att bistå ledningsgruppen med administrativ samordning och sammanställningar

Därutöver ingår blandade arbetsuppgifter inom de administrativa områdena vilket t ex kan vara förberedelser för möten, informationsaktiviteter och studiebesök, utskick, registreringar och mycket annat.

Du kommer att representera Gator och parker i kontakter med arrangörer, entreprenörer och medborgare. I samtliga arbetsuppgifter ingår tillhörande administration samt i övrigt närliggande och tillkommande arbetsuppgifter.

Om dig
Vi söker dig som har minst 3 års dokumenterad erfarenhet av administrativt arbete, gärna i kombination med kunskap/erfarenhet om de verksamheter vi stöttar.  Om du har högskoleutbildning som är advekat för arbetsuppgifterna är detta meriterande

Du är inte främmande för att arbeta självständigt, att ta ansvar samt att fatta självständiga beslut vid behov. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som samarbetsförmåga och flexibilitet.

Dina IT-kunskaper är goda och du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/542
Kontakt
  • Annika Kjellsson Lind, avdelningschef, 090-161371
Facklig företrädare
  • Eva Österlund, SACO, 090-161806
  • Maria Lindgren, Vision, 090-163343
Publicerat 2023-05-30
Sista ansökningsdag 2023-06-13

返回职位空缺页面