Utbildning, För- och grundskolenämnden, Förskolor Nordöst, Flurkmark

Vi har en gemensam strategi för utbildningen i vår kommun: att skapa en sammanhållen utbildningskedja som bidrar till ökad likvärdighet, förbättrade studieresultat och attraktiv utbildning. Hos oss ska alla barn, unga och vuxna ha möjlighet att nå sin fulla potential och utveckla sina kunskaper och färdigheter. Vi vet att det bygger på engagerade, kunniga och professionella medarbetare som bedriver en undervisning av hög kvalitet. Vi gör skillnad varje dag och är stolta över vårt uppdrag. Vårt arbete bidrar till barn och ungas framtidstro.

Vi samverkar för att barn och elever ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och elever att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro.

Förskolan Flurkmark är en tvåavdelningsförskola. Förskolan arbetar med språkutveckling samt LHU (Läran om hållbar utveckling). Även om förskolan är två avdelningar arbetar förskolan med helhetssyn - alla barn är allas ansvar . Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga. Som barnskötare planerar Du och genomför utbildning/undervisning tillsammans med arbetslaget. Förskolan öppnar kl 6:00 och stänger 17:30. Du kommer att arbeta både med öppning och stängning. Då det inte går bussar ut till Flurkmark behöver Du ha tillgång till bil alla dagar under veckan.

Häng med på en digital rundtur på förskolan här: Förskolan Flurkmark - Umeå Kommun (umea.se)

Anställningsinformation
Anställningen avser en tillsvidareanställning, heltid 100%, med start 2024-08-06.

Dina arbetsuppgifter
Som barnskötare har du en viktig del i att ge alla barn i förskolan en bra start i livet och lägga grunden för fortsatt utbildning. Du är insatt i läroplanen och delaktig i planering, genomförande och utvärdering av undervisningen. Som barnskötare ingår du i ett arbetslag och det är därför viktigt att kunna samarbeta utifrån förskolans yrkesroller. Du har daglig kommunikation med vårdnadshavare om hur barnen haft det under dagen men även om deras utveckling och eventuella utmaningar.

Om dig
Som person är du engagerad, flexibel och positiv. Du kan leda barn och barngrupper, väcka nyfikenhet och arbeta lösningsfokuserat. Du har lätt för att skapa relationer och samarbeta med barn, kollegor och vårdnadshavare.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Krav

  • Barnskötarutbildning
  • Giltigt utdrag ur belastningsregistret
  • Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift

Meriterande

  • Erfarenhet av arbete med barn
  • Erfarenhet av arbete i förskola

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Följ Umeå kommun på Linkedin.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-06
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/429
Facklig företrädare
  • Helena Rönngren, Kommunal, 010-4429662
Publicerat 2024-05-23
Sista ansökningsdag 2024-06-06

Tillbaka till lediga jobb