Umeå kommun, Samhällsbyggnad, Fastighet

Fastighet är organisatoriskt indelat i fyra enheter, Förvaltning, Fastighetsdrift, Bygg- och fastighetsteknik samt Teknisk planering och administration. Fastighet svarar för fastighetsförvaltning och lokalförsörjning för kommunens verksamheter. Vi förvaltar ca 820 000 m2 egna lokaler och hyr in ca 170 000 m2. Totalt är vi ca 100 anställda. Fastighet bygger för ca 500 MSEK/år. Våra processer är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001 samt energicertifierad enligt ISO 50001 och arbetsmiljöcertifierad enligt OHSAS 18001.

Besök gärna www.umea.se för mer information.

Dina arbetsuppgifter
Som elektriker kommer du att ingå i ett arbetslag med driftsamordnare, drifttekniker och fastighetsskötare. Du är elansvarig för samtliga fastigheter inom förvaltningsområdet. I dina arbetsuppgifter ingår att utföra elrevisionsbesiktningar av förskolor och särskilda boenden och åtgärda anmärkningarna samt åtgärda fel och brister från övriga elrevisionsbesiktningar. Du kommer att arbeta med förebyggande underhålls- och reparationsarbeten av elektriska installationer och utrustningar och utföra mindre installations- och kompletteringsarbeten för lokalanpassningar.

I tjänsten ingår administrativt arbete, funktionskontroller och mätningar. Du kommer också utföra internkontroll av elanläggningar och elektrisk materiel så att de uppfyller gällande föreskrifter samt arbetsuppgifter enligt inkomna felanmälan. I tjänsten ingår att vara support till jourhavande vaktbolag eller driftledning vilket innebär att svara i mobiltelefon efter ordinarie arbetstid. Att hålla i mindre projekt är också en del av arbetet.

Energibesparing och hållbar utveckling kommer att vara en del av ditt arbete och du kommer att vara delaktig i Umeå kommuns målinriktade arbete med energieffektivisering.

Om dig
Vi söker dig som har elteknisk utbildning med lägst gymnasienivå med fullgjord lärlingstid. Du är ECY-certifierad och har arbetat som elektriker. Meriterande, men inget krav, är om du har allmän elbehörighet och har arbetat i KNX.

Eftersom tjänsten innebär kontakter med kunder och entreprenörer krävs det att du är serviceinriktad och lyhörd med en god kommunikationsförmåga och kan utrycka dig i skrift. Då du med stor frihet får lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete tror vi dessutom att du är ansvarstagande, självständig och arbetar på ett strukturerat sätt.

Tjänsten kräver B-körkort.

Vi strävar efter en organisation som kännetecknas av mångfald och återspeglar samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Vill du ha ett självständigt och utmanande jobb där du använder dina teknikkunskaper för att bidra till långsiktig hållbar utveckling? Då ska du söka tjänsten!

Om Umeå kommun

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2018/594
Kontakt
  • Anders Wangdell, driftområdeschef västra, 070-299 29 04
Facklig företrädare
  • Emelie Persson, Kommunal, 090-16 18 87
  • Marie Sandström, Vision, 090-16 18 86
Publicerat 2018-10-12
Sista ansökningsdag 2018-11-01

Zurück zu Stellenangeboten