Umeå kommun, Stöd och omsorg, Personlig assistans

Funktionshinderomsorgen i Umeå kommun vill i närhet och samspel vara en resurs som frigör och stärker människors förmåga att leva ett självständigt liv.

Personer under 65 år som har en funktionsnedsättning och omfattande behov av stöd och hjälp kan söka personlig assistans. En personlig assistent hjälper någon med grundläggande behov, till exempel att äta, klä på sig, tvätta sig och kommunicera. Assistansen är individuellt anpassad och ska ge ökade möjligheter för personer med funktionsnedsättning att leva ett självständigt liv.

Vi söker nu en personlig assistent till brukare i Holmsund!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att stödja och bistå en brukare med hjälp i dennes vardag. Arbetsuppgifterna kan bestå av exempelvis hjälp med dusch, av/på-klädnad, alla hygien behov, promenader. 

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av vårdyrket. Är du utbildad undersköterska eller har erfarenhet av personlig assistans är det meriterande. Som person är du social och samtidigt lugn.

För att du ska kunna kommunicera med brukare, anhöriga och kollegor, skriva och ta del av vårddokumentation krävs det att du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Arbetet kräver att du har gott omdöme och personlig mognad. Samt att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Den personliga kemin mellan dig och brukaren är viktig därför värderas personlig lämplighet högt. 

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2023-04-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 84%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/243
Kontakt
  • Moa Bagger, enhetschef , 090-162884
Facklig företrädare
  • Ethel Henriksson, Kommunal, 010-4429692
Publicerat 2023-02-23
Sista ansökningsdag 2023-04-09

Zurück zu Stellenangeboten