Äldreomsorg, Din kommunala hemtjänst, Tavelsjö hemtjänst

Äldreomsorgen i Umeå kommun vill i närhet och samspel vara en resurs som frigör och stärker människors förmåga att leva ett självständigt liv.

Umeå kommuns hemtjänst är Umeås största utförare med längst erfarenhet av personlig omsorg och service. Kommunens hemtjänst ger olika former av stöd, service och omsorg i hemmet. Vi är den enhet som hanterar samtliga omvårdnadsinsatser där våra brukare bor i eget hem inom Umeå kommun. De flesta i vår personal är undersköterskor som vi kontinuerligt utbildar. Hemtjänsten ansvarar även för att svara på och hantera trygghetslarm som sker nattetid.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att utföra planerade insatser i personens eget hem och vad för typ av insatser som behövs ser olika ut för de äldre. Vanligt förekommande är att stötta vid personlig omvårdnad och hygien, vid måltidssituationer, städ samt vara ett socialt umgänge. I arbetet ingår även att ge läkemedel och dokumentera hälsotillstånd.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad undersköterska som har erfarenhet inom hemtjänsten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du trivs med att arbeta självständigt och har god datavana. Som person har du hög integritet är lyhörd och empatisk. Du har god förmåga att samarbeta med kollegor och andra professioner. Du uppvisar ett stort engagemang för så väl brukare som verksamhet i samtliga relationer och handlingar.

För att du ska kunna kommunicera med brukare, anhöriga och kollegor, skriva och ta del av vårddokumentation samt erhålla medicindelegering krävs det att du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Då det kan finnas djur på arbetsplatsen bör du inte vara allergisk.

Arbetstiden är förlagd dag/kväll och helg.

Tjänsten kräver B-körkort.

Du kan antingen bifoga ditt cv och personliga brev alternativt fylla i dina uppgifter i ansökningsformuläret. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan! 

Övrigt

  • 2 platser vikariat, heltid, med start snarast, enligt överenskommelse till och med 2024-09-01.
Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast, enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Tavelsjö
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/269
Kontakt
  • Susanne Sparby, enhetschef, 090164366
Facklig företrädare
  • Helena Rönngren, Kommunal, 010-4429662
Publicerat 2024-04-16
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb