Utbildning, Gymnasie- och vuxenutbildningsnämnden, Vuxenutbildning

Gymnasie- och vuxenutbildningsnämnden ansvarar för kommunens åtaganden enligt skollagstiftning för gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning samt för ett antal yrkeshögskoleutbildningar genom beslut från Myndigheten för Yrkeshögskolan. Nämnden ansvarar även för sysselsättningsbefrämjande åtgärder, samt för den kommunala flyktingmottagningen. Vi samverkar för att kommunens medborgare ska lära, utvecklas och kunna leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge framtidstro.

Umeå kommun har för närvarande sex beviljade utbildningsprogram inom Yrkeshögskolan, vilka bedrivs på eftergymnasial nivå och inom flertalet olika utbildningsområden. Våra studerande har en stor bredd och kommer från många olika bakgrunder.

Vi söker nu en utbildningsadministratör/biträdande utbildningsledare!

Dina arbetsuppgifter
Uppdraget innebär att stödja och serva verksamheten och våra utbildningsledare administrativt och kommunikativt utifrån våra interna rutiner och arbetssätt. Du kommer ingå i ett team bestående av enhetschef, koordinator och ett antal utbildningsledare samt även samarbeta med administratörer inom övriga vuxenutbildningen.

Du blir en viktig del i vårt dagliga kvalitetsarbete och handlägger olika frågor rörande samtliga våra utbildningar och verksamheten i stort. Du fungerar som ett aktivt stöd för våra utbildningsledare när det gäller administration med koppling till studerande, ledningsgrupp och Myndigheten för Yrkeshögskolan. Delvis distansarbete kan diskuteras.

Om dig
Vi söker dig med gymnasiekompetens som lägst. Du har en mycket god kännedom om och tidigare erfarenhet av att arbeta inom yrkeshögskolan. Har du utbildningsledarutbildning för Yrkeshögskolan och/eller vana av att arbeta i offentlig och politiskt styrd organisation är det meriterande. 

Du är strukturerad, serviceinriktad, kommunikativ och van att prioritera självständigt bland uppgifter. Du håller mycket god administrativ ordning och uttrycker dig väl i tal och skrift samt tycker om att samarbeta på ett lösningsfokuserat och prestigelöst sätt för verksamhetens bästa.

Välkommen med din ansökan! Glöm inte bifoga personligt brev och CV.


Övrigt
Tjänsten avser ett vikariat, heltid, med tillträde snarast enligt överenskommelse till och med 2024-12-31. Behovet kan eventuellt komma att förlängas.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/404
Kontakt
  • Annika Svensson, enhetschef, 090-164996
Facklig företrädare
  • Maria Lindgren, Vision, 090-163343
  • Eva Österlund, SACO, 090-161806
Publicerat 2024-05-13
Sista ansökningsdag 2024-05-27

Tillbaka till lediga jobb