Utbildning, Gymnasie- och vuxenutbildningsnämnden, Gymnasieskola

Maja Beskowgymnasiet är Umeås näst största gymnasieskola. Här studerar drygt 800 gymnasieelever. Maja Beskowgymnasiet är en av Sveriges modernaste gymnasieskolor och Umeås nyaste. Skolan ligger centralt, mellan stadskärnan och Umeå universitet. Det tar ca 5 minuter att cykla från centrala Umeå till Maja Beskowgymnasiet.

Restaurang- och livsmedelsprogrammet på Maja Beskow är en skolförlagd yrkesutbildning. Skolan har ett nära samarbete med restaurangbranschen i Umeå som har ett stort utbud av restauranger som ligger i framkant och erbjuder fantastiska gourmetupplevelser med lokala ingredienser.

Vi söker nu en yrkeslärare till programmet!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa elever på restaurangprogrammet och arbeta med utveckling av både utbildningen och restaurangen på skolan. Du tillhör ett arbetslag tillsammans med andra lärare som ansvarar för utbildningen för våra elever. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån läroplan och verksamhetens mål.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad kock med erfarenhet av yrket. Du har även erfarenhet av att handleda elever och att ha en ledande roll i ett kök. Är du utbildad lärare och/eller har erfarenhet som ungdomsledare är det meriterande. 

Du är en trygg vuxen och en god förebild. Du har också en förmåga att knyta an till eleverna, se varje individ och skapa en god stämning.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-12
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/405
Kontakt
  • Jonas Stenlund, rektor, 090-162919
  • Nazim Imeri, yrkeslärare, 090-163740
Facklig företrädare
  • Lillemor Malmbo, Sveriges Lärare, 090–164932
  • Daniel Annelind, Sveriges Lärare, 090–164932
Publicerat 2024-05-13
Sista ansökningsdag 2024-06-03

Tillbaka till lediga jobb