Umeå Kommun, Äldreomsorg, Öbacka/Ålidhem hemtjänst

Äldreomsorgen i Umeå kommun vill i närhet och samspel vara en resurs som frigör och stärker människors förmåga att leva ett självständigt liv.

Umeå kommuns hemtjänst är Umeås största utförare med längst erfarenhet av personlig omsorg och service. Kommunens hemtjänst ger olika former av stöd, service och omsorg i hemmet. Vi är den enhet som hanterar samtliga omvårdnadsinsatser där våra brukare bor i eget hem inom Umeå kommun. De flesta i vår personal är undersköterskor som vi kontinuerligt utbildar. Enheten ansvarar även för att svara på och hantera trygghetslarm som sker nattetid.

Nu söker vi två undersköterskor till Öbacka/Ålidhems hemtjänst!

Dina arbetsuppgifter
Som undersköterska i den kommunala hemtjänsten ansvarar du för att planera och utföra omsorgsarbete i människors eget hem. Målet är att göra det möjligt för den äldre eller funktionshindrade att kunna bo kvar i sitt hem så länge de själva önskar. Du arbetar utifrån uppdraget, där kundens medbestämmande står i fokus. Därigenom säkerställs att insatser utförs med god kvalitet enligt biståndsbeslut och genomförandeplan.

Om dig
Vi söker dig som har utbildning inom vård- och omsorg, vi ser gärna att du är utbildad undersköterska. Du har tidigare erfarenhet av arbete inom omsorg, med fördel hemtjänst/äldreomsorg specifikt. 

Som person har du hög integritet, är lyhörd, empatisk och du trivs med att arbeta självständigt. Du uppvisar ett stort engagemang för så väl brukare som verksamhet i samtliga relationer och handlingar.

Tjänsten kräver B-körkort.

Då det kan finnas djur och rökning på arbetsplatsen bör du inte vara allergisk.

Umeå kommun ingår i förvaltningsområdet för samiska, finska och meänkieli www.umea.se/minoriteter. Därför är det meriterande om du har kunskaper i något eller några av dessa språk.

Välkommen med din ansökan! Du kan antingen bifoga ditt cv och personliga brev alternativt fylla i dina uppgifter i ansökningsformuläret.

Övrigt

  • 1 tillsvidareanställning, heltid, med start 2022-10-03.
  • 1 allmän visstidsanställning, heltid, med start snarast enligt överenskommelse till och med 2023-01-02.
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2022-10-03 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Öbacka/Ålidhem
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/674
Kontakt
  • Katarina Hansson-Forman, enhetschef, 090-161860
Facklig företrädare
  • Ethel Henriksson, Kommunal, 010-4429692
Publicerat 2022-08-18
Sista ansökningsdag 2022-09-28

Tillbaka till lediga jobb