Stöd och omsorg, Funktionshinderomsorg

Skolgatan 2b är ett gruppboende placerat i centrala tätorten för personer med funktionsvariationer. I uppdraget ingår vårdnära arbete samt handledning. Ingår även att bada med brukarna och vara kombipersonal – följe till DV dagligen. Vår verksamhet präglas av en miljö där man möts med respekt och professionalitet där alla ges möjlighet att utvecklas utifrån sina individuella förutsättningar

Vi söker nu en stödpedagog till vårt team på Skolgatan!

Dina arbetsuppgifter
Som stödpedagog handleder, stödjer och följer du upp övriga medarbetare i arbetet med det pedagogiska arbetet på enheten, samt verkar för att dokumentation och genomförandeplaner är i linje med kvalitativt pedagogiskt arbete. Du arbetar målstyrt med individuella genomförandeplaner för att öka brukarens möjlighet att leva ett så självständigt liv som möjligt.

Du kommer att arbeta med praktiska insatser och vägleda övrig personal till pedagogiska lösningar av utmaningar i det brukarnära arbetet genom att tillämpa olika pedagogiska modeller. Implementering och utvärdering av olika typer av alternativ och kommunikation i det individuella arbetet runt brukaren ingår också i arbetsuppgifterna.

Du är ett stöd i olika administrativa arbetsuppgifter, dokumentation, handledning och planering på enheten och är ansvarig för att enheten har aktuella genomförandeplaner av god kvalitet. Vi arbetar kontinuerligt med analys, planering och utvärdering av det pedagogiska arbetet och dess förankring i dokumentationen. Du arbetar i nära samråd med din chef."


Om dig
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller stödpedagog. Du har erfarenhet av att arbeta inom funktionshinderomsorgen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att hantera mediciner och intimvård samt intellektuella funktionsnedsättningar.

Ditt arbetssätt präglas av flexibilitet, kontinuitet och trygghet. Vi söker dig som har god förmåga att strukturera och vill vara med och utveckla verksamheten. Du är engagerad och har en vilja att dela våra värderingar och jobba mot uppsatta mål samt att arbeta med ständiga förbättringar. Du är lösningsfokuserad och bra på att kommunicera och samverka med alla roller som du möter i din vardag. 

För att du ska kunna kommunicera med brukare, anhöriga och kollegor, skriva och ta del av vårddokumentation samt erhålla medicindelegering krävs det att du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Arbetstiden är förlagd dag/kväll och helg.

Välkommen med din ansökan!

Följ oss på Instagram där vi heter @teamumeakommun!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-01-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/962
Kontakt
  • Angelica Lundgren, enhetschef, 090-163511
Facklig företrädare
  • Ethel Henriksson, Kommunal, 010-4429692
Publicerat 2022-11-11
Sista ansökningsdag 2022-12-02

Tillbaka till lediga jobb