Umeå kommun, Utbildning, Tomtebogårds skola

Vi har en gemensam strategi för utbildningen i vår kommun: att skapa en sammanhållen utbildningskedja som bidrar till ökad likvärdighet, förbättrade studieresultat och attraktiv utbildning. Hos oss ska alla barn, unga och vuxna ha möjlighet att nå sin fulla potential och utveckla sina kunskaper och färdigheter. Vi vet att det bygger på engagerade, kunniga och professionella medarbetare som bedriver en undervisning av hög kvalitet. Vi gör skillnad varje dag och är stolta över vårt uppdrag. Vårt arbete bidrar till barn och ungas framtidstro.

Vi samverkar för att barn och elever ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och elever att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro

Tomtebogård består av förskola med fyra avdelningar och skola F–3. Tomtebogård finns på Tomtebo i Umeås östra del, nära naturen vid Nydalasjöns strand. Här leker och lär drygt 290 elever i skolan och 70 barn i förskolan. Enheterna har ett naturligt och nära samarbete mellan lärare, förskollärare, fritidspedagoger och barnskötare.

Nu söker vi en ny specialpedagog till vårt gäng!

Häng med på en digital rundtur på skolan här Tomtebogårds skola on Roundme

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som specialpedagog. Du har ett inkluderande och specialpedagogiskt förhållningssätt.

I din roll som specialpedagog kommer du i samarbete med pedagoger, elevhälsa och rektorer att vara med och utveckla skolans stödorganisation med ledning och stimulans, extra anpassningar och särskilt stöd. Du kommer att handleda pedagoger, genomföra kartläggningar och samverka med vårdnadshavare.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad specialpedagog och har erfarenhet av specialpedagogiskt arbete. Har du erfarenhet av dokumentation av elevärenden i Prorenata ser vi det som meriterande.

Du är väl förtrogen med ditt uppdrag och har eleven i fokus. Som person är du modig och gillar utmaningar.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-03-13
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/43
Kontakt
  • Malin Backsell, rektor , 070-3345357
Facklig företrädare
  • Anna Olskog, Sveriges Lärare, 090164932
  • Birgitta Larsson, Sveriges Lärare, 090-161894
Publicerat 2023-01-13
Sista ansökningsdag 2023-02-03

Tillbaka till lediga jobb