Stöd och omsorg, Funktionshinderomsorg, Ordinärt boende/Sysselsättning

Funktionshinderomsorgen i Umeå kommun vill i närhet och samspel vara en resurs som frigör och stärker människors förmåga att leva ett självständigt liv.

Ordinärt boende är organiserat i funktionshinderomsorgen och här finns Korttidstillsyn, korttidsboende, avlösarservice och hemtjänst och Riksgymnasium för barn unga. Daglig verksamhet/sysselsättning, boendestöd och beroenderesursteam för vuxna över 18 år.

Vi söker nu stödpersonal till Dragonskolan Korttidstillsyn!

Dina arbetsuppgifter
 
Du kommer att arbeta i personalgrupp som tillsammans stöttar ett antal ungdomar med olika funktionsnedsättningar för att ge dem en meningsfull fritid efter skol tid. Du erbjuder individuellt, socialt och praktiskt stöd för att möjliggöra och tillvarata personernas egna förmågor och därmed skapa förutsättningar till självständighet.

Stödet ska verka den tid eleven är på fritidshemmet. Samarbete  och kommunikation mellan hem och skola är en viktig arbetsuppgift.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av socialt arbete inom vård eller skola. Vi ser gärna att du är utbildad stödassistent, barnskötare, fritidsledare eller motsvarande. Meriterande är om du har arbetat med barn och ungdomar med funktionsnedsättning.

Ditt arbetssätt präglas av flexibilitet, kontinuitet och trygghet. Vi söker dig som har god förmåga att strukturera och vill vara med och utveckla verksamheten. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande, tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag.

Övrigt
Tjänsten är ett vikariat, deltid 50%, med start 2023-08-07 till och med 2024-03-31. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag 13.00-17.00.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2023-08-07
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/532
Kontakt
  • Jenny Andersson, enhetschef, 090-164818
Facklig företrädare
  • Helena Rönngren, Kommunal, 0104429662
Publicerat 2023-05-30
Sista ansökningsdag 2023-06-20

Tillbaka till lediga jobb