Umeå kommun, Utbildning, Grundskola, Carlshöjdsskolan

Vi har en gemensam strategi för utbildningen i vår kommun: att skapa en sammanhållen utbildningskedja som bidrar till ökad likvärdighet, förbättrade studieresultat och attraktiv utbildning. Hos oss ska alla barn, unga och vuxna ha möjlighet att nå sin fulla potential och utveckla sina kunskaper och färdigheter. Vi vet att det bygger på engagerade, kunniga och professionella medarbetare som bedriver en undervisning av hög kvalitet. Vi gör skillnad varje dag och är stolta över vårt uppdrag. Vårt arbete bidrar till barn och ungas framtidstro.

Vi samverkar för att barn och elever ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och elever att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro

Carlshöjdsskolan ligger i ett lugnt område, nära skog och grönområden. Alla elever får utbildning i friluftsliv. Skolan är en mångkulturell F–9 grundskola och anpassad grundskola. Den är välutrustad och handikappanpassad. Här går ungefär 500 elever och personalen är indelade i fem arbetslag. Våra välutbildade och engagerade lärare jobbar för att alla elever ska trivas på skolan och lyckas med studierna.

Nu söker vi en elevassistenter!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som klassassistent i en klass i den anpassade grundskolan samt i vår fritidsverksamhet på eftermiddagarna..

Arbetsuppgifter kan vara att hjälpa eleverna med det stöd de behöver i alla lärande situationer i klassrum och andra lokaler. 

Om dig
Vi söker dig som är utbildad boendehandledare, undersköterska eller barnskötare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn med en intellektuell funktionsnedsättning samt att du har erfarenhet av omvårdnadsarbete.

Du är en trygg vuxen och en god förebild. Du har också en förmåga att knyta an till eleverna. Du ser varje individ och skapar en trygg miljö i skolan och samverkar med andra för att nå uppsatta mål.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-07-31
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/552
Kontakt
  • Marielle Morefält, rektor, 090-164770
Facklig företrädare
  • Helena Rönngren, Kommunal, 0104429662
Publicerat 2023-06-01
Sista ansökningsdag 2023-06-22

Tillbaka till lediga jobb