Umeå kommun, Utbildning, Grundskola, Tegs centralskola

Tegs centralskola är en centralt belägen högstadieskola och en knutpunkt på Teg med bibliotek, idrottshallar och fritidsgård. Från centrum är det endast åtta minuters cykling över vackra Umeälven. TC kännetecknas av god struktur och samarbete, trygghet och stabila studieresultat. Vi strävar efter att varje elev ska få lyckas och kunna bli sitt bästa jag. Här är alla elever - allas elever.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i årskurs 7-9 i ämnena svenska och idrott. I uppdraget ingår att vara mentor för en klass, samt att handleda enskilda elever. Som lärare ska du kunna väcka nyfikenhet hos eleverna och stimulera dem att själva söka kunskap. I samarbete med arbetslag och kollegor deltar du i utvecklingen av det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.

Om dig
Vi söker dig som har behörighet att undervisa i svenska och idrott åk 7-9. Du har lärarlegitimation/har ansökt om legitimation. Vi vill att du har erfarenhet av undervisning i åk 7-9.

Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har förmåga att individualisera och variera undervisningen utifrån elevernas behov. Du är en tydlig ledare i klassrummet med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer.

Du har kunskap kring bedömning och betygsättning. Vi tror också att du har erfarenhet att undervisa elever med behov av särskilt stöd.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Har du lärarlegitimation bifoga denna.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Följ oss på Instagram @teamumeakommun!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-02-06 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/553
Kontakt
  • Charlotte Skarin, rektor , 090-165309
  • Malin Sandström, biträdande rektor, 070-2570136
Facklig företrädare
  • Anna Olskog, Sveriges Lärare, 090-164932
Publicerat 2023-06-01
Sista ansökningsdag 2023-08-06

Tillbaka till lediga jobb