Umeå kommun, Utbildning, Grundskola

Östra Ersbodaskolan är en F-3 skola som ligger på Östra Ersboda med naturen som närmsta granne. Östra Ersbodaskolan är en lågstadieskola med stor andel flerspråkiga elever. Vi arbetar i arbetslag och en nära kontakt mellan lärare och elever.

Vi söker nu en specialpedagog/speciallärare till vår skola.

Dina arbetsuppgifter
Som speciallärare/specialpedagog kommer du undervisa elever i behov av särskilt stöd individuellt eller i grupp. Du arbetar även med utredningar, kartläggningar och uppföljningar av elevers behov.  I nära samarbete med lärare och rektor bidrar du till att skapa tillgängliga lärmiljöer som gör att alla elever kan lyckas i skolan. Du stödjer lärarna i arbetet med att anpassa lärmiljön samt att utforma extra anpassningar. En viktig del av uppdraget är att ingå i skolans elevhälsoteam där du bidrar till att utveckla elevhälsoarbetet på skolan tillsammans med dina kollegor.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerade grundskollärare samt har vidareutbildning som specialpedagog eller speciallärare. Du har erfarenhet av arbete med elever som har ett annat modersmål än svenska.

Som person är du flexibel, tydlig och strukturerad. Du har god samarbetsförmåga, är lyhörd och har lätt för att kommunicera och skapa goda relationer med elever och vårdnadshavare.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv samt lärarlegitimation. Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Tjänsten tillsätt om erforderliga beslut tas.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2023-08-14
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/554
Kontakt
  • Veronica Söderlund Pettersson, rektor , 070-3249470
Facklig företrädare
  • Anna Olskog, Sveriges Lärare, 090-164932
Publicerat 2023-06-01
Sista ansökningsdag 2023-06-15

Tilbage til Ledige stillinger