Umeå kommun, Grundskola, Ersängsskolan

Ersängsskolan är en F-9 skola som ligger mellan Västra och Östra Ersboda med naturen som närmsta granne. Ersängsskolan drygt 400 elever varav flera är flerspråkiga. Vi har väl fungerande arbetslag och en nära kontakt mellan lärare och elever.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i trä- och metallslöjd och textilslöjd åk 4-9. Andra ämnen kan ingå beroende på din behörighet. I uppdraget ingår även att handleda enskilda elever. Som lärare ska du kunna väcka nyfikenhet hos eleverna och stimulera dem att själva söka kunskap. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med vårdnadshavare är en viktig del i arbetet.

Om dig
Vi söker dig som har utbildad grundskollärare och har behörighet att undervisa i trä- och metallslöjd/textilslöjd. Du har lärarlegitimation/har ansökt om legitimation. Meriterande är om du har erfarenhet av elever med annat modersmål än svenska. Har du dessutom erfarenhet av undervisning för nyanlända och att använda smartboard/IT i undervisningen är det positivt.

Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har förmåga att individualisera och variera undervisningen utifrån elevernas behov. Du är en tydlig ledare i klassrummet med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer. Du har kunskap kring bedömning och betygsättning.

Välkommen med din ansökan! Du kan antingen bifoga ditt cv och personliga brev alternativt fylla i dina uppgifter i ansökningsformuläret. Har du lärarlegitimation bifoga denna.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-07
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Östra Ersboda
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/559
Kontakt
  • Mikael Strålberg, rektor, 070-3249470
  • Anna Naréus Vahlberg, biträdande rektor , 070-9500243
Facklig företrädare
  • Anna Olskog, Sveriges Lärare, 090-164932
Publicerat 2023-06-08
Sista ansökningsdag 2023-06-25

Tilbage til Ledige stillinger