Umeå kommun, Utbildning, Grundskola, Ersmarks skola

Ersmarks skola är en enparallellig F-5 skola med ca 180 elever. I varje klass samverkar två klasslärare och en-två fritidspedagoger för att möta varje individs och gruppens behov. Detta sätt att organisera ger möjlighet till ett flexibelt arbetssätt, där eleverna grupperas under skoldagen och på fritids, allt efter behov och aktivitet.

Barnen möter samma vuxna under hela dagen, både i skolan och på fritids vilket bygger en känsla av samhörighet och trygghet för eleverna.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i trä-och metallslöjd åk 3-5. I uppdraget ingår även mentorskap, rastvärdskap samt resurs i någon klass på skolan. Om du har fler ämnesbehörigheter kan det eventuellt förekomma undervisning i det/de ämnena också. 

I ditt arbete ansvarar du för att planera, genomföra, utvärdera och förbättra vår verksamhet. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad grundskollärare i trä- och metallslöjd. Du har/ har ansökt om lärarlegitimation. Du har erfarenhet av undervisning på mellanstadiet i trä- och metallslöjd. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd. 

Din förmåga till samarbete med elever, kollegor och vårdnadshavare är god. Vi ser att du är en tydlig och engagerad lärare/pedagog vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Har du lärarlegitimation bifoga denna.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, deltid mellan 30-50 %, med möjlighet till högre sysselsättning beroende på dina övriga kompetenser.

Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.
Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Snarast, enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 30-50%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/560
Kontakt
  • Eva Björk, rektor, 070-6243368
Facklig företrädare
  • Anna Olskog, Sveriges Lärare, 090-164932
Publicerat 2023-06-26
Sista ansökningsdag 2023-08-31

Tilbage til Ledige stillinger