Umeå kommun, Utbildning, Grundskola, Ersmarks skola

Ersmarks skola är en enparallellig F-5 skola med ca 180 elever. I varje klass samverkar två klasslärare och en-två fritidspedagoger för att möta varje individs och gruppens behov. Detta sätt att organisera ger möjlighet till ett flexibelt arbetssätt, där eleverna grupperas under skoldagen och på fritids, allt efter behov och aktivitet.

Barnen möter samma vuxna under hela dagen, både i skolan och på fritids vilket bygger en känsla av samhörighet och trygghet för eleverna.

Nu söker vi en grundskollärare för undervisning på mellanstadiet.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att självständigt och tillsammans med kollegor planera och bedriva undervisning i en klass på mellanstadiet. Du kommer att ha huvudansvaret för matte och NO-ämnen, men även andra ämnen såsom svenska, engelska eller SO kommer att ingå i tjänsten.

I ditt arbete ansvarar du för att planera, genomföra, utvärdera och förbättra vår verksamhet. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad grundskollärare i matematik och NO med inriktning mot mellanstadiet. Du har/ har ansökt om lärarlegitimation. Du har erfarenhet av undervisning på mellanstadiet i matte och NO.

Har du behörighet att undervisa i åk 1-6 och/ eller ämnena svenska, engelska, SO och/ eller eventuellt andra ämnen är det meriterande. Erfarenhet av undervisning i andra årskurser, skolformer och andra ämnen är även önskvärt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd. 

Din förmåga till samarbete med elever, kollegor och vårdnadshavare är god. Vi ser att du är en tydlig och engagerad lärare/pedagog vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Har du lärarlegitimation bifoga denna.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.
Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-14
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/561
Kontakt
  • Eva Björk, rektor, 070-6243368
Facklig företrädare
  • Anna Olskog, Sveriges Lärare, 090-164932
Publicerat 2023-06-07
Sista ansökningsdag 2023-06-21

Tillbaka till lediga jobb