Umeå kommun, Äldreomsorg, Hemgårdens vård- och omsorgsboende

Hemgårdens vård- och omsorgsboende ligger Väst på stan nära centrum och älven. Vård- och omsorgsboendet har en vacker utemiljö med stor uteplats och god möjlighet till utevistelse. Huset byggdes år 1970 och byggdes ut år 1998. Huset har fyra våningar med 90 lägenheter och A-huset har två våningar med 48 lägenheter. Boendet har en enhet med personal med särskild kompetens inom demenssjukdom.

Vill du göra en verklig skillnad i livet för våra äldre invånare? Som omvårdnadspersonal på ett särskilt boende har du möjlighet att ge våra äldre medborgare det stöd och omsorg de behöver för att leva ett fullständigt och meningsfullt liv. Du kommer att arbeta i en professionell och stöttande miljö där du kan växa som en del av ett team som delar din passion för att ge vård till våra äldre. 

Nu söker vi omvårdnadspersonal till A-huset, är du vår blivande kollega?

Dina arbetsuppgifter
Med ett professionellt arbetssätt och ett gott bemötande bistår du våra boende i deras vardag. Den boendes medbestämmande står i fokus och du bidrar till att insatser utförs, med god kvalitet, enligt biståndsbeslut och genomförandeplan.

Du kommer att vara behjälplig med bland annat dusch, tvätt, städ, måltider och övrig service. I arbetsuppgifterna ingår även dokumentation av åtgärder och hälsotillstånd samt medicinska arbetsuppgifter utifrån delegering av ansvarig sjuksköterska.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorgen. Är du utbildad undersköterska eller vårdbiträde är det meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ditt möte med de boende kräver god kompetens baserad på personlig lämplighet, mognad och empatisk förmåga. Du uppvisar ett stort engagemang för såväl brukare som verksamhet i samtliga relationer och handlingar. Du trivs med att arbeta självständigt och är tålmodig och initiativrik. Du har förmåga att samarbeta med kollegor anhöriga och andra professioner.

För att du ska kunna kommunicera med brukare, anhöriga och kollegor, skriva och ta del av vårddokumentation samt erhålla medicindelegering krävs det att du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

I arbetet ingår tunga lyft.

Arbetstiden är förlagd dag, kväll och helg.

Umeå kommun ingår i förvaltningsområdet för samiska och finska, www.umea.se/minoriteter. Därför är det meriterande om du har kunskaper i något eller några av dessa språk.

Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför gärna din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-07 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/565
Kontakt
  • Agneta Ökvist, enhetschef, 090-162176
Facklig företrädare
  • Helena Rönngren, Kommunal, 0104429662
Publicerat 2023-06-07
Sista ansökningsdag 2023-06-25

Tilbage til Ledige stillinger