Umeå kommun, Fritid, Bad

Umelagun är ett tempererat utomhusbad i anslutning till Nydalabadets strand och ligger vid Nydalasjöns norra ände.

Restaurangen RE:AL ligger beläget vid Nydalasjöns norra spets, och är sammanlänkad med Umeå kommuns utebad Umelagun. Det är en sommaröppen restaurang som har öppet alla dagar i veckan och serverar bl.a hamburgare, pommes frites, fika och glass. Det är alltid flera som arbetar samtidigt i arbetslag, och vissa medarbetare jobbar pass både inne i badet på Umelagun samt i restaurangen, medan vissa endast jobbar antingen eller. 

Vi söker nu en ny kollega till tjänsten som cafébiträde på resturangen RE:AL. Hos oss blir du en del av ett härligt team som arbetar för att ge god service och gott bemötande till våra besökare.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som cafébiträde är i huvudsak tillagning och förberedelser av mat, försäljning, kassaarbete, hantering/uppackning av varor och kundservice.

Arbetsgruppen har ett gemensamt ansvar för att servicen på våra anläggningar håller en hög nivå. Vi ser till att lokalerna är rena och fräscha. Det är en självklarhet att alla våra besökare känner sig säkra hos oss. Lokalvård ingår i alla våra tjänster. 

Om dig
Vi söker dig som minst har gymnasiekompetens samt kassavana. Du har erfarenhet inom stresståliga serviceyrke som tex. snabbmatsbranschen. Du kan hålla många bollar i luften samt både jobba bra i team samt självständigt.

Vi ser gärna att du har utbildning inom restaurang/livsmedel eller kundservice. Det meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom service, restaurang, varuhantering eller livsmedel.

Som person älskar du att möta nya människor och har nära till skratt och förmedla en känsla av service. För att passa in hos oss behöver du kunna se till verksamhetens bästa och ha lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter.  

Vi arbetar alltid i team där samarbete är en självklar del. Vi ställer upp för varandra och hjälps åt. I teamen är det även viktigt att du kan arbeta självständigt och strukturerat. 
Ibland är tempot högt så vi tror att du är stresstålig och kan behålla lugnet i situationer där oväntade saker kan hända. 

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. 

Välkommen med din ansökan! Du kan antingen bifoga ditt cv och personliga brev alternativt fylla i dina uppgifter direkt i ansökningsformuläret. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningen avslutas 2023-08-20
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Snarast, eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/566
Kontakt
  • Astrid Mering, arbetsledare
  • Emma Bornefjord, administratör
Facklig företrädare
  • Helena Rönngren, Kommunal, 0104429662
Publicerat 2023-06-02
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Tilbage til Ledige stillinger