Umeå kommun, Utbildning, Grundskola, Sävar skola

Vi samverkar för att barn och elever ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och elever att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro

Sävar skola är en F–9-skola med cirka 750 elever. I närheten finns simhall, idrottshall, natur och på skolgården finns bland annat en multisportsarena. Vår vision är att Sävar skola har trygga elever med hög motivation, hög tillit till sitt eget lärande och som når goda studieresultat.

Dina arbetsuppgifter 
Du kommer att undervisa i högstadiet i hem- och konsumentkunskap och annat ämne, gärna matematik. Du kommer att ha delat mentorskap i en klass på högstadiet. Du kommer även att ingå i arbetslagsarbete samt ämneslagsarbete.

Som lärare ska du kunna väcka nyfikenhet hos eleverna och stimulera dem att själva söka kunskap. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.

Om dig
Vi söker dig som har en lärarexamen med behörighet att undervisa i hem- och konsumentkunskap samt ett ytterligare ämne, gärna matematik. Du har lärarlegitimation eller har ansökt om lärarlegitimation. Du har erfarenhet av undervisning och att arbeta med barn och unga. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att undervisa i ytterligare ämnen. 

Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har förmåga att individualisera och variera undervisningen utifrån elevernas behov. Du är en tydlig ledare i klassrummet med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer samt har kunskap kring bedömning.

Välkommen med din ansökan! Har du lärarlegitimation bifoga denna.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Övrigt
Tjänsten är ett vikariat, heltid, från och med 2023-10-02 till och med 2024-06-20

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-10-02
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sävar
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/579
Kontakt
  • Marcus Zaar, rektor, 090-164030
  • Anna Elisabeth Nilsson-Hugo, rektor, 090-164007
Facklig företrädare
  • Anna Olskog, Lärarförbundet, 090-164932
Publicerat 2023-06-07
Sista ansökningsdag 2023-07-05

Tilbage til Ledige stillinger