Utbildning, Grundskola, Maja Beskowsskolan

Vi samverkar för att barn och elever ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och elever att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro

Maja Beskowskolan är en ambitiös skola med resultat och omtanke i fokus. Vi har moderna, ljusa och klimatsmarta lokaler som är anpassade för modern undervisning. Vardagen på Maja Beskowskolan präglas av lust och glädje. Man ska trivas så bra att man vill komma hit varje dag. Vi ser alla elever och har bra relationer mellan elever och pedagoger. I vår verksamhet ska man känna att man har vuxna att prata med. Allt detta är grunden för att utvecklas och lära i skolan. Omtanken om eleverna är det viktigaste för oss.

Nu söker vi två musiklärare till åk 7-9, en heltid och en deltid!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i musik. I heltidsuppdraget ingår även att vara mentor i en klass tillsammans med en annan lärare, samt att handleda enskilda elever. Som handledare ska du kunna väcka nyfikenhet hos eleverna och stimulera dem att själva söka kunskap. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.

Om dig
Vi söker dig som har behörighet att undervisa i musik. Du har lärarlegitimation/har ansökt om legitimation. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att undervisa som grundskollärare i musik.

Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har förmåga att individualisera och variera undervisningen utifrån elevernas behov. Du är en tydlig ledare i klassrummet med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer.

Du har kunskap kring bedömning och betygsättning. Vi tror också att du har erfarenhet att undervisa elever med behov av särskilt stöd.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Har du lärarlegitimation bifoga denna.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Övrigt
- 1 plats Vikariat grundskollärare musik åk 7-9 heltid, från och med 2023-08-14 till och med 2023-12-22.
-1 plats tillsvidareanställning grundskollärare musik 7-9, deltid 30%, med start 2023-08-14.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningen avslutas 2023-12-22
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-14
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/582
Kontakt
  • Helena Arctaedius, rektor, 070-8502670
Facklig företrädare
  • Anna Olskog, Sveriges Lärare, 090-164932
Publicerat 2023-06-02
Sista ansökningsdag 2023-06-23

Tilbage til Ledige stillinger