Umeå kommun, Utbildning, Förskola, förskolan Flurkmark

Förskolan Flurkmark är en liten förskola med två avdelningar. Förskolan ligger i byn Flurkmark cirka 20 km från Umeå och med närhet till skog och natur. Vi arbetar åldersnära på våra två avdelningar och lägger stor vikt vid den fysiska lärmiljöns betydelser för barns utveckling och lärande. Lokalerna är nyrenoverade och inredda i samarbete med Idean. Vi lägger särskild vikt på barns språkliga utveckling och använder oss av boksamtal som ett verktyg i ett språkande förhållningssätt. Förskolan ligger i anslutning till skolan.


Dina arbetsuppgifter

Ditt arbete på förskolan är att leda och utmana barn i åldersgruppen 1-5 år till nya upptäckter och kunskaper. I samarbete med förskollärare och andra kollegor deltar du i arbetet med att erbjuda varje barn en trygg omsorg samt att främja alla barns utveckling och lärande utifrån förskolans läroplan och kommunala mål.

Kontakt och samarbete med vårdnadshavare är en viktig del i arbetet och du deltar i informationsmöten och annan samverkan med vårdnadshavare. Du deltar i att planera, dokumentera, utvärdera och kvalitetssäkra utbildningen fortlöpande.


Om dig

Vi söker dig som är utbildad barnskötare eller har annan pedagogisk utbildning. Du har tidigare erfarenhet av arbete i barngrupp på förskola. 

Vi söker dig som har förmåga att se barnets behov och som är insatt i läroplanen och kan omsätta den i praktiken. Du är en nyfiken och engagerad lagspelare som tillför lust i arbetet.

Det är bra om du har körkort och tillgång till egen bil då bussförbindelsen inte alltid stämmer överens med arbetstiderna.

Bifoga gärna personligt brev och cv. Urval och intervjuer sker löpande, skicka gärna din ansökan redan idag.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Övrigt
- Vikariat, heltid, med start 2023-08-07, enligt överenskommelse till och med 2023-12-31.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-07 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Flurkmark
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/593
Kontakt
  • Ann-Catrin Nyström, förskollärare, 072-2097878
Facklig företrädare
  • Helena Rönngren, Kommunal, 0104429662
Publicerat 2023-06-08
Sista ansökningsdag 2023-06-22

Tilbage til Ledige stillinger