Utbildning, För- och grundskolenämnden, Skärgårdsskolan

Vi samverkar för att barn och elever ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och elever att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro

Skärgårdsskolan är belägen i Holmsund med närhet till hav, skog och goda möjligheter till ett rikt friluftsliv. Skolan ligger centralt i samhället med närhet till både kommunala anläggningar och naturen. På Skärgårdsskolan går elever från förskoleklass till årskurs 3.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer variera mellan att vara ett nära stöd till enskilda elver till att arbete med mindre grupper i vår flexverksamheten. I dina arbetsuppgifter ingår att planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen i flexverksamheten utifrån fritidshemmets styrdokument. Samverkan med lärare och föräldrar är en viktig del i arbetet.

Din roll är att utveckla elever mot deras fulla potential. Ditt arbete skapar, utvecklar och anpassar lärmiljöer så att alla barn och elever kan utvecklas så långt som möjligt.

Om dig
Du har pedagogisk utbildning, gärna en lärarexamen. Du har erfarenhet av pedagogisk arbete. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med elever med särskilda behov, såsom diagnoser inom NPF, språkstörning och inlärningssvårigheter. I uppdraget ingår samarbete med klasslärare och fritidshemmet och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi förväntar oss att du är kreativ, initiativrik, tycker om nya utmaningar, har ett positivt och inkluderande förhållningssätt och är flexibel i tanke och handling. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Din förmåga till samarbete med elever, kollegor och vårdnadshavare är god.

För att du ska kunna utveckla barnens språkliga förmåga och kunna kommunicera med barn, vårdnadshavare och kollegor, dokumentera och ta del av förskolans styrdokument krävs det att du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och intervjuer.
Varmt välkommen med din ansökan! 

Övrigt
Tjänsten är ett vikariat, heltid, med 2023-07-31 till och med 2023-12-29.  

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-07-31
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Holmsund
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/595
Kontakt
  • Håkan Tranbeck, rektor, 090-163563
Facklig företrädare
  • Helena Rönngren, Kommunal, 010-4429662
Publicerat 2023-06-09
Sista ansökningsdag 2023-06-25

Tilbage til Ledige stillinger