Umeå kommun, Utbildning, Grundskola, Östtegs skola

Östtegs Skola ligger centralt vid älven på Tegssidan. Vi undervisar elever i åk f-6. Vår målsättning är att sätta deras lärande i fokus, samt bidra till deras växande både som individer och kamrater. Grunden i vår verksamhet är trygghet och trivsel för alla i såväl klassrum som ute på rast. Lärande sker under såväl lektioner som i fritidsverksamheten. Vår personal är engagerad och intresserad, vi ser till elevernas bästa och försöker varje dag utmana deras kunskapsutveckling utifrån individuella behov.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i förskoleklass. 

Som lärare ska du kunna väcka nyfikenhet hos eleverna och stimulera dem att lära. Du ska även se det grundläggande värdet i att möta alla elever med respekt och värme. I nära samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet, och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad lärare med med behörighet att undervisa i försoleklass. Du har lärarlegitimation/har ansökt om legitimation. Du har erfarenhet av pedagogisk arbete och gärna av att undervisa i förskoleklass.

Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har förmåga att individualisera och variera undervisningen utifrån elevernas behov. Du är en tydlig ledare i klassrummet med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, och ett förhållningssätt som tydligt överensstämmer med skolans nationella styrdokument.

Har du lärarlegitimation bifoga denna.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på Instagram @teamumeakommun 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-14
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/599
Kontakt
  • Christer Nordmark, rektor, 070-6992565
Facklig företrädare
  • Anna Olskog, Sveriges Lärare, 090-164932
Publicerat 2023-06-09
Sista ansökningsdag 2023-06-25

Tilbage til Ledige stillinger