Umeå kommun, Äldreomsorg

Vill du uppleva en sommar i Umeå? Långa ljusa nätter, fina stränder, närheten till naturen och kulturen och äta god mat på en härlig uteservering? Är du sjuksköterska och vill arbeta inom äldreomsorgen i Umeå kommun i sommar? Då är du varmt välkommen med en ansökan! Dina insatser kommer innebära att skapa välbefinnande och trygghet hos personer som behöver det som mest. Gillar du variation och värdesätter ett meningsfullt arbete? Då är Umeå kommun rätt arbetsgivare för dig!

Våra medarbetare är viktiga och vi vill att de ska få återhämtning och semester. Vi vill behålla en god arbetsmiljö och hög patientsäkerhet även under sommaren. Därför söker vi nu sjuksköterskor för att stärka vårt team under sommaren med möjlighet till fortsatt anställning efter. Vi söker din kompetens som sjuksköterska i alla våra verksamheter; vård- och omsorgsboende, hemsjukvård samt kvälls- och nattpatrullen.

Vill du veta mer om hur det är att jobba inom Hälso- och sjukvård i kommunen kan du hitta information här: Hälso- och sjukvård - Umeå kommun (umea.se)

Hos oss erbjuder vi bland annat: 

  • Verksamhetsanpassad introduktion utifrån individuell erfarenhet.
  • Utöver individuell och differentierad lön erbjuder vi dig som har mer än 1 års erfarenhet 2500kr extra/veckan och dig som har mer än 3 års erfarenhet 6250 kr extra/veckan utöver din grundlön under perioden 2024–06–17 till 2024-08-11. För att vara bonusberättigad enligt detta erbjudande behöver du vara inskolad samt arbeta sammanhängande under hela den angivna perioden.
  • Inför sommaren 2024 kan vi erbjuda sjuksköterskor som är skriven i annan kommun gratis boende i mån av plats.

Om jobbet
Som sjuksköterska inom kvälls- och nattpatrullen arbetar du med hälso- och sjukvårdsinsatser i ett team som består av 4-5 sjuksköterskor. Arbetet sker i hela kommunen och täcker ordinärt boende samt vård- och omsorgsboenden inom äldre- och funktionshinderomsorg. Arbetsuppgifterna består av bland annat
av medicinska bedömningar, palliativ vård samt telefonrådgivning.

Om dig/Du som söker:
Är legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet. Du behöver ha B-körkort. Som sjuksköterska i kommunen har du och dina sjuksköterskekollegor den högsta medicinska kompetensen. Därför är det viktigt att du trivs med att ta eget ansvar, har god initiativförmåga, att du kan arbeta självständigt samt bidrar till god kommunikation i samarbete med andra yrkesprofessioner. Självklart har du ett gott och respektfullt bemötande i kontakt med vårdtagare och anhöriga. Det är meriterande om du har specialistutbildning mot distrikt, geriatrik eller psykiatri. Kvällsarbete har en arbetstidsförkortning på 34,33h/v och natt 32h/v. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Anställningsform: Semestervikariat, med möjlighet till förlängning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer, urval och tillsättning sker löpande. Umeå kommun tillämpar individuella och differentierad lönesättning.

#gatewayumea2024

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/345
Kontakt
  • Karolina Henriksson, enhetschef, 090-166682
  • Dennis Kallin, enhetschef, 090-166684
Facklig företrädare
  • Jessica Axelsson, Vårdförbundet, 073-0731828
Publicerat 2024-04-17
Sista ansökningsdag 2024-05-15

Tillbaka till lediga jobb