Umeå kommun, Utbildning, Vuxenutbildning, Umevux

Vuxenutbildningen i Umeå kommun ansvarar för frågor som rör studie- och yrkesvägledning och vuxenutbildning. Utbildning bedrivs både i egen regi och genom upphandlade aktörer. Inom vuxenutbildningen erbjuds studier inom SFI, grundläggande-och allmänna kurser, yrkesutbildningar samt särskild vuxenutbildning på grundläggande -och gymnasial nivå. 

Umevux söker nu en lärare i svenska som andra språk och engelska.

Dina arbetsuppgifter
Som lärare i svenska som andra språk och engelska motsvarande gymnasienivå kommer du att undervisa vuxna elever på Umevux. Du kommer både att undervisa elever på plats i skolan och elever som väljer att studera på distans.

Om dig
Till tjänsten söker vi dig som är utbildad gymnasielärare med behörighet att undervisa i svenska som andra språk och engelska. Du har eller har ansökt om lärarlegitimation. Du har mycket god vana av digitala verktyg i undervisningen och har god förmåga att individualisera och följa upp undervisningen utifrån elevernas behov. Du är en inspirerande lärare med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer. Meriterande om du har erfarenhet av att undervisa vuxna elever.

Välkommen med din ansökan. Du kan antingen bifoga ditt cv och personliga brev alternativt fylla i dina uppgifter i ansökningsformuläret. Har du lärarlegitimation bifoga denna. Intervjuer sker löpande.

Övrigt
Tillträde 5 augusti 2024. Tjänsten omfattar 100% och är ett vikariat ett år med goda möjligheter till en tills vidare anställning. Alla pedagoger på Umevux omfattas av semestertjänst.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-05
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/440
Kontakt
  • Gunilla Wallmark, rektor Umevux, 090-164115
Facklig företrädare
  • Lillemor Malmbo, Sveriges Lärare, 090–164932
  • Daniel Annelind, Sveriges Lärare, 090–164932
Publicerat 2024-05-23
Sista ansökningsdag 2024-06-13

Tillbaka till lediga jobb