Kom och jobba natt i sommar på Nattpatrullen eller på något av våra Vård- och omsorgsboenden på Umeå kommun och få upp till 8000 kr i bonus! 

Är du en nattuggla? Vill du ha ett intressant och lärorikt sommarjobb och får finnas till för individer som behöver stöd för att klara sin vardag? Ditt jobb kommer innebära att skapa välbefinnande och trygghet hos personer som behöver det som mest. Är du en person som har gott tålamod, uppskattar variation och värdesätter ett meningsfullt arbete? Då är ett jobb inom Äldreomsorgen hos oss på Umeå kommun rätt plats för dig! Du som jobbar natt i sommar har möjlighet att få bonus på upp till 8000 kr.  

Läs mer om hur det är att arbeta i våra verksamheter här:  

Jobba med vård och omsorg - Umeå kommun (umea.se) 

Du som söker
behöver vara 18 år och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg och/eller utbildning inom vården. Har du erfarenhet av att jobba natt är det meriterande. 

Vi värdesätter att du har en bra samarbetsförmåga och en positiv drivkraft i mötet med de brukare som behöver stöd och hjälp. Du är flexibel och ansvarstagande samt har gott tålamod och hög integritet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

För att du ska kunna kommunicera med brukare och kollegor, utföra vårddokumentation samt erhålla medicindelegering krävs det att du har tillräckligt goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. 

B-körkort är ett krav för att arbeta på Nattpatrullen. 

Arbetstiderna är förlagda nattetid under veckorna 25 - 33. Vi har verksamheter i Umeå, Hörnefors, Sävar, Holmsund/Obbola och Tavelsjö.

Övrig 
Umeå kommun ingår i förvaltningsområdet för samiska, finska och meänkieli, www.umea.se/minoritet. Därför är det meriterande om du har kunskaper i något eller några av dessa språk. Har du erfarenhet av teckenspråk, autism och andra specialområden är även det meriterande. 

Läs mer om vår sommarbonus här: Bonus, vård och omsorg, sommar 2023 - Umeå kommun (umea.se)

Vi tar emot ansökningar via registrering i vårt rekryteringssystem, ej via e-mail eller brev. Klicka på "sök jobbet" för att göra en ansökan. 

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön/månadslön
Antal lediga befattningar 17
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/443
Kontakt
  • Äldreomsorgens Rekryteringscentrum,, rekryteringao@umea.se
Facklig företrädare
  • Ethel Henriksson, Kommunal, 010-4429692
Publicerat 2023-04-25
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Tillbaka till lediga jobb