Umeå kommun, Grundskola, Sjöfruskolan

Sjöfruskolan är en F-9 skola som ligger i bostadsområdet Tomtebo. Skolan består av två enheter. Förskoleklass - årskurs 6 finns på Tomtebo och årskurserna 7-9 finns på Norra Ålidhem i östra Umeå. Tillsammans lär, samarbetar och tar vi ansvar för en hållbar livsstil och värld. Vi trivs och bygger framtiden tillsammans. 

Nu söker vi en resurspedagog till vår skola!

Dina arbetsuppgifter
Stötta elever på vårt högstadium som är i behov av särskilt stöd. Du kommer att arbeta i nära samarbete med arbetslaget och ämnesläraren med att planera och genomföra undervisning som ska möjliggöra en god lärmiljö för elev/elever som är i stort behov av genomtänkta anpassningar.

Om dig
Vi söker dig som har någon typ av pedagogisk utbildning, gärna som lärare eller lärare i fritidshem.  Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda och strukturera elever i behov av särskilt stöd samt att du har erfarenhet av NEP/AST.

Du är en trygg vuxen och en god förebild. Du har förmåga att skapa goda relationer till elever och pedagoger. Du är flexibel och har förståelse för att ingen arbetsdag är den andra lik samtidigt som du är strukturerad. Du känner dig trygg i att hjälpa elever på högstadiet med de flesta skolämnen.

Välkommen med din ansökan! Du kan antingen bifoga ditt cv och personliga brev alternativt fylla i dina uppgifter i ansökningsformuläret. 

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Övrigt
-Särskild visstidsanställning, heltid, från och med 2023-08-14 eller efter överenskommelse, till och med 2024-06-14.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningen avslutas 2024-06-14
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-14
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/480
Kontakt
  • Eva Eklund, rektor, 090-165802
Facklig företrädare
  • Anna Olskog, Sveriges Lärare, 090-164932
Publicerat 2023-05-10
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb