Vi söker...

För-, grund- och gymnasieskolans verksamheter söker korttidsvikarier till skolans verksamhetsområde. Vi behöver vikarier som med kort varsel kan arbeta och stötta upp inom skolans alla verksamhetsområden vid tillfällen då den ordinarie personalen inte finns till förfogande. Vi behöver barnskötare, förskollärare, fritidspedagoger, lärare och skrivvakter som vill arbeta extra.

Du som söker...

Förhoppningsvis har du en utbildning som barnskötare, förskollärare, fritidspedagog eller lärare. Har du tagit ut din examen men inte fått fast anställning än eller vill du få arbetslivserfarenhet under studietiden och samtidigt dryga ut studielånet? Kanske är du nyfiken på hur det är att jobba i de olika åldrarna eller har du inte bestämt vilken verksamhet du vill vara i? Då är det dig vi söker!

Att arbeta hos oss...

Att arbeta på vikariat innebär att du är bokningsbar för kortare vikariebehov så länge du önskar och behov finns i verksamheterna. Du anger själv vilka dagar och tider du kan jobba.

Vad händer med din ansökan?

Stämmer din kompetens överens med verksamhetens behov och om du uppfyller kraven kommer du att bli kallad till en intervju. Tänk på att ta med relevanta betyg, examensbevis, referenser, intyg med mera till intervjun. Alla som arbetar inom skolan måste enligt lag uppvisa ett giltigt utdrag från polisens belastningsregister vid anställningstillfället. Ett sådant utdrag kan du beställa från polisen. Observera att utdraget endast är giltigt i ett år från utskriftsdatum, så se till att du har ett aktuellt utdrag med dig!

Urval och anställningar sker löpande.


Välkommen med din ansökan!

Om Umeå kommun

Anställningsform Visstidsanställning kortare än 3 månader
Anställningen avslutas 2019-12-31
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 50
Sysselsättningsgrad 40-60%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2019/413
Kontakt
  • Bemanningscentrum, skola, 090-16 12 00, tryck 1
Publicerat 2019-08-01
Sista ansökningsdag 2019-12-04

Takaisin avoimiin työpaikkoihin