Umeå kommun, Teknik och fastighet, Måltidsservice

Vi söker extrapersonal till måltidsservice

Måltidsservice uppgift är att servera goda, hälsosamma och anpassade måltider med god service. Genom den offentliga måltiden ska Måltidsservice bidra till en god folkhälsa och en hållbar utveckling.

Inom verksamheten finns flera typer av kök

  • Produktionskök som levererar antingen kyld eller varm mat till mottagningskök/serveringskök.
  • Tillagningskök som enbart lagar mat till sin egen skola/förskola
  • Äldreomsorgskök som levererar varm mat till äldreomsorgsrestauranger samt kyld portionsmat

Den största delen av verksamheten består av luncher men frukost och mellanmål tillagas och serveras också på många enheter. På äldreomsorgsenheter tillagas, serveras och distribueras också middagar.

Vi söker både kock- och måltidsbiträdesvikarier som med kort varsel kan gå in på måltidsservice alla verksamhetsområden för att stötta upp när delar av den ordinarie personalen inte finns till förfogande. Är du intresserad av att arbeta extra inom måltidsservice, anmäl dig genom att klicka på ”Sök jobbet” och fyll i din ansökan,  så kontaktar vi dig för ett personligt möte.


Om dig

Kock: Vi söker dig som har kockutbildning. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Måltidsbiträde: Vi söker dig som har Livsmedelsteknisk utbildning/storhushåll eller annan jämförbar utbildning är önskvärt. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

För arbetet krävs tillräckliga kunskaper i svenska i tal och skrift för att bland annat kunna kommunicera med våra kunder samt ta del av instruktioner och dokumentera enligt egenkontrollen.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

För att kunna arbeta inom skolan måste utdrag från polisens belastningsregister visas upp. Detta kan du beställa på polisens hemsida. Registerutdraget är giltigt i ett år så kontrollera att det är ett aktuellt utdrag du har med dig till det personliga mötet.

Har du frågor? Kontakta Måltidsservice på 090-16 17 66.

Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/220
Kontakt
  • Måltidsservice , 090-161766
Facklig företrädare
  • Helena Rönngren, Kommunal, 010-4429662
Publicerat 2023-02-20
Sista ansökningsdag 2023-08-19

Tillbaka till lediga jobb