Umeå kommun, Äldreomsorg, Lundagård vård- och omsorgsboende

Äldreomsorgen i Umeå kommun vill i närhet och samspel vara en resurs som frigör och stärker människors förmåga att leva ett självständigt liv.

Lundagård vård- och omsorgsboende ligger på Sofiehem, ca 4 km från Umeå centrum, i närheten av Norrlands universitetssjukhus och Ålidhemskyrkan. Vårt boende är nybyggt och öppnade hösten 2019. Vi är ett samverkanshus, vilket innebär att även andra kommunala verksamheter finns i huset: förskola och tillagningskök. De cirka 100 barnen som går på förskolan här har sin utemiljö i anslutning till vårt boende och vi hittar på aktiviteter tillsammans. I tillagningsköket lagas ett stort antal matportioner som distribueras till boenden och förskolor runt om i Umeå kommun.

Varmt välkommen att bli en del av oss! 

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att bistå våra boende med personlig omvårdnad, ge medicin till de som behöver, stötta vid måltider och sociala sammanhang. Du dokumenterar åtgärder och hälsotillstånd. Vårdbehovet ser olika ut och vi arbetar personcentrerat med att hjälpa individer utifrån deras olika förutsättningar. Du arbetar utifrån uppdraget som kontaktperson där den boendes medbestämmande står i fokus. Därigenom säkerställer du att insatser utförs med god kvalitet enligt biståndsbeslut och genomförandeplanen. 

Om dig
Vi söker just nu både dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av äldreomsorgen och dig som är utbildat vårdbiträde och/eller har gedigen erfarenhet av äldreomsorgen. Se våra lediga tjänster nedan under "Övrigt".

Du är en person som är lyhörd, lugn och kan med din kunskap bidra till att skapa trygghet och stabilitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

För att du ska kunna kommunicera med de boende, anhöriga och kollegor, skriva och ta del av vårddokumentation samt erhålla medicindelegering krävs det att du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Pälsdjur och rökning förekommer hos oss så du bör inte vara allergisk.

I arbetet ingår tunga lyft, lyfthjälpmedel används efter delegering.

Umeå kommun ingår i förvaltningsområdet för samiska, finska och meänkieli www.umea.se/minoritet. Därför är det meriterande om du har kunskaper i något eller några av dessa språk.

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! 

Övrigt
-1 plats tillsvidareanställning, Undersköterska, heltid, dag/kväll/helg, med start omgående enligt överenskommelse.
-2 platser tillsvidareanställning, Undersköterska, heltid, dag/kväll/helg, med start 2023-08-28.
-2 platser tillsvidareanställning, Omvårdnadspersonal, heltid, dag/kväll/helg, med start 2023-08-14.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/522
Kontakt
  • Ali Saied Ali, enhetschef, 090-166420
  • Mia Lindgren, enhetschef , 070-6551431
Facklig företrädare
  • Ethel Henriksson, Kommunal, 010-4429692
Publicerat 2023-05-26
Sista ansökningsdag 2023-06-16

Takaisin avoimiin työpaikkoihin