Umeå kommun, Teknik och fastighet, Digital omställning och IT

Vill du vara med och bygga framtidens samhälle med nya arbetssätt och hållbara lösningar? Digital omställning och IT skapar värde för de som bor och verkar i Umeå kommun, och det lyckas vi med när vi gör det tillsammans med andra!

Vi utvecklar kommunens förmåga till digitalisering med en bred expertis. I vår verktygslåda har vi många metodstöd och tjänster, bland annat inom digital mognad och kompetens, digital arbetsplats, data, IT, telefonisystem, nätverkslösningar, cybersäkerhet och support. Hos oss jobbar omkring 100 medarbetare som värnar om arbetsglädje och gemenskap.

Vad söker vi?

För att lyckas behöver vi utöka med erfarna utvecklare som vill vara med att ta fram robusta och skalbara lösningar med hjälp av moderna språk, cutting edge teknologier och ramverk. Du kommer att vara en central del i ett agilt tvärfunktionellt team som arbetar med att bygga och utveckla innovativa produkter som formar framtidens landskap.

Viktiga egenskaper:

 • Analytiskt tänkande och problemlösning: Att kunna analysera komplexa problem och hitta lämpliga lösningar är viktigt för en fullstack-utvecklare. Du behöver kunna bryta ner problem, identifiera orsakerna och implementera effektiva lösningar.
 • Teknisk kompetens: Du behöver ha en bred teknisk kunskap och erfarenhet inom både frontend- och backend-utveckling. Det innefattar bland annat C#, .NET Core, Vue.js och relaterade teknologier, samt Vuetify, YAML, Bicep, Git, Azure, Kubernetes, CI/CD och SQL.
 • Teamarbete och kommunikation: Även om du kan arbeta självständigt är det viktigt att kunna samarbeta med andra utvecklare och intressenter. Att kunna kommunicera tydligt och effektivt samt samarbeta i olika team är viktigt för att uppnå gemensamma mål och leverera högkvalitativt arbete. Erfarenhet av att arbeta i en agil miljö och bekant med Scrum eller Kanban är önskvärt.
 • Engagemang för kontinuerlig inlärning och utforskning av nya teknologier och bästa praxis.

Varför välja oss:

 • Möjlighet att vara en del av ett innovativt och dynamiskt team som prioriterar samarbete och lärande.
 • Utmanande och stimulerande arbetsmiljö där du kan växa och utvecklas både professionellt och personligen.
 • Flexibla arbetstider och möjlighet till arbete delvis på distans.
 • Spännande projekt och arbete med cutting-edge teknologier.
 • En kultur som värdesätter mångfald, inkludering och kontinuerlig förbättring.

Arbetet består till stor del av att kommunicera, och därför behärskar du både svenska och engelska till god nivå, både muntligt och skriftligt.

Vi välkomnar din ansökan! Du kan antingen bifoga ditt cv och personliga brev alternativt fylla i dina uppgifter i ansökningsformuläret. Urval kommer att ske löpande.

#dotnet #vuejs #cicd #yaml #azure #kubernetes #csharp #bicep #git #sql

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå, placering Stadshuset
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/171
Kontakt
 • Maria Tingelf. enhetschef, 090-161104
Facklig företrädare
 • Eva Österlund, SACO, 090-161806
 • Maria Lindgren, Vision, 090-163343
Publicerat 2024-02-23
Sista ansökningsdag 2024-04-21

Tillbaka till lediga jobb