Umeå kommun, Äldreomsorg, Hälso- och sjukvård

Äldreomsorgen i Umeå kommun vill i närhet och samspel vara en resurs som frigör och stärker människors förmåga att leva ett självständigt liv. I vår värdegrund utgår vi från ledorden Medborgarfokus, Öppenhet, Tillit och Ständiga förbättringar.

Vi erbjuder ett omväxlande och givande arbete. Som ny medarbetare får du en verksamhetsanpassad introduktion utifrån individuell erfarenhet. 

Dina arbetsuppgifter
Som arbetsterapeut inom Hemsjukvården arbetar du med personer över 18 år. I arbetet ingår sedvanliga arbetsterapeutiska arbetsuppgifter för att förbättra och/eller bibehålla individens förmåga att utföra meningsfulla aktiviteter i sin vardag. Det kan innebära träning, anpassning av miljön eller utprovning av personliga hjälpmedel. Teamarbete och handledning av hemtjänstpersonal är en viktig del i arbetet.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut som har ett självständigt och flexibelt arbetssätt. Du har erfarenhet av att arbeta som arbetsterapeut. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta av hemsjukvård.  

Du har god initiativförmåga och är bra på att tänka nytt. Du ser vikten av samarbete med olika yrkesprofessioner där även personen själv har en aktiv roll. Självklart har du ett gott, respektfullt bemötande och är lyhörd och öppen i kontakterna med såväl personerna som vårdas, dess närstående och övriga yrkeskategorier. Du är bra på att samarbeta och vill bidra till en god kommunikation och samverkan med andra aktörer.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetet kräver att du har B-körkort. 

Pälsdjur kan finnas på arbetsplatsen så du bör inte vara pälsdjursallergiker.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan, varmt välkommen att söka!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-05-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/282
Kontakt
  • Lisa Karlsson, enhetschef, 090-165259
Facklig företrädare
  • Joakim Åsberg, SACO, 090-162829
Publicerat 2023-03-08
Sista ansökningsdag 2023-03-26

Tillbaka till lediga jobb