Umeå kommun, Stöd och omsorg, Funktionsnedsättning vuxna

Funktionshinderomsorgen i Umeå kommun vill i närhet och samspel vara en resurs som frigör och stärker människors förmåga att leva ett självständigt liv.

Just nu söker vi två stödassistenter till Skravelsjövägen och Mariehemsvägen!

Dina arbetsuppgifter
Du handleder och stödjer personer med fysiska, psykiska och intellektuella funktionshinder i deras vardag. Du jobbar för att göra individen delaktig i en fungerande vardag och ha en meningsfull fritid och/eller sysselsättning. Ditt arbetssätt präglas av flexibilitet, kontinuitet och trygghet. Du erbjuder individuellt, socialt och praktiskt stöd för att möjliggöra och tillvarata personens egna förmågor och därmed skapa förutsättningar till självständighet.

Du kommer att arbeta med att planera, utföra, dokumentera, följa upp och utvärdera enskilt och tillsammans med andra. Du förväntas även skapa struktur och hålla strukturen för att minska risken för hot och våld


Om dig
Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska, eller har annan utbildning och vårderfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi vill att du erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Vi ser gärna att du har pedagogisk utbildning. 

Du har god förmåga att samarbeta och har ett professionellt bemötande mot brukare, anhöriga och andra aktörer runt våra brukare. Du är engagerad och har en vilja att dela våra värderingar och jobba mot uppsatta mål samt att arbeta med ständiga förbättringar.

Arbetstiden är förlagd dag/kväll, jourkombi och helg.

Tunga lyft kan förekomma.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-05-15
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/298
Kontakt
  • Jonas Lundmark, enhetschef, 090-164817
Facklig företrädare
  • Ethel Henriksson, Kommunal, 010-4429692
Publicerat 2023-03-14
Sista ansökningsdag 2023-04-04

Tillbaka till lediga jobb