Umeå kommun, Stöd och omsorg, Funktionsnedsättning vuxna

Funktionshinderomsorgen i Umeå kommun vill i närhet och samspel vara en resurs som frigör och stärker människors förmåga att leva ett självständigt liv.

Välkommen till Hissjövägen på Haga, en servicebostad mot intellektuella funktionsnedsättningar. Här bor sju stycken brukare som behöver stöd i vardagen. 

Vill du att vara en nyckelperson och skapa en trygg och stödjande miljö där varje individ får möjlighet att växa och utvecklas?

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att handleda och stödja personer med intellektuella och psykiska funktionsnedsättningar i deras vardag. Du erbjuder individuellt, socialt och praktiskt stöd för att möjliggöra och tillvarata personernas egna förmågor och därmed skapa förutsättningar till självständighet.

Du jobbar för att göra personerna delaktiga i sin vardag och ha en meningsfull fritid och/eller sysselsättning. I arbetet ingår bland annat personlig omvårdnad, praktiska göromål och vardagssysslor så som matlagning, städ, inköp och viss omvårdnad.

Om dig
Vi söker dig som är genuint intresserad av området och har erfarenhet av att arbeta inom funktionshinderomsorgen och personer med intellektuell funktionsnedsättning.  Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller liknande. 

Ditt arbetssätt präglas av flexibilitet, kontinuitet och trygghet. Vi söker dig som har god förmåga att strukturera och vill vara med och utveckla verksamheten. Du är engagerad och har en vilja att dela våra värderingar och jobba mot uppsatta mål samt att arbeta med ständiga förbättringar.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Arbetstiden är förlagd dag/kväll, helg och jourkombi.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-06-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/348
Kontakt
  • Jenny Fernlund, enhetschef, 090-164814
Facklig företrädare
  • Helena Rönngren, Kommunal, 010-4429662
Publicerat 2024-04-17
Sista ansökningsdag 2024-05-01

Tillbaka till lediga jobb