Umeå kommun, Utbildning, Grundskola, Skärgårdsskolan

Vi har en gemensam strategi för utbildningen i vår kommun: att skapa en sammanhållen utbildningskedja som bidrar till ökad likvärdighet, förbättrade studieresultat och attraktiv utbildning. Hos oss ska alla barn, unga och vuxna ha möjlighet att nå sin fulla potential och utveckla sina kunskaper och färdigheter. Vi vet att det bygger på engagerade, kunniga och professionella medarbetare som bedriver en undervisning av hög kvalitet. Vi gör skillnad varje dag och är stolta över vårt uppdrag. Vårt arbete bidrar till barn och ungas framtidstro.

Vi samverkar för att barn och elever ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och elever att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro

Skärgårdsskolan F–3 finns i Holmsund, 1,5 mil utanför Umeå. Storsjöskolan och Skärgårdsskolan i Holmsund befinner sig i en spännande och utvecklande omorganisation som ska vara klar i sin helhet inför läsåret 2020/2021. Holmsund är ett växande samhälle och antalet elever ökar markant varje år. Förutom att skapa plats för alla elever arbetar för vi att skapa en likvärdig utbildning med målet att bedriva en framgångsrik skola med hög måluppfyllelse. Vi har behöriga lärare som är engagerade och sätter kunskap i fokus.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som resurs till enskild elev på skärgårdskolan. uppdraget ingår samarbete med klasslärare och fritidshemmet.

Du är en pedagogisk resurs som tydliggör arbetsuppgifter för elever och finns med både under lektioner och raster. Din uppgift är att ge socialt och studierelaterat strukturstöd till elever som behöver hjälp och handledning i syfte att nå skolans uppsatta mål. Ditt arbete sker i samverkan med andra lärare och specialpedagoger.

Om dig 
Vi ser gärna att du som söker har barnskötarutbildning eller elevassistensutbildning eller annan utbildning inriktad mot barn/unga eller socialt arbete, men det är inget krav. Önskvärt är om du har erfarenhet av pedagogiskt arbete. Du har erfarenhet av att arbeta med elever med särskilda behov.

Du är också lyhörd för individens behov och förutsättningar och kan anpassa dig därefter. Vi ser att du god förmåga att skapa relationer samt har ett stort engagemang för att elever ska lyckas i skolan. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Bifoga personligt brev och cv.

Övrigt
Vikariat, heltid100%, med start 2024-07-29 till och med 2024-12-20.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-07-29
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Holmsund
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/386
Kontakt
  • Håkan Tranbeck, rektor, 090-163563
Facklig företrädare
  • Helena Rönngren, Kommunal, 010-4429662
Publicerat 2024-05-06
Sista ansökningsdag 2024-05-20

Tillbaka till lediga jobb