Umeå kommun, Grundskola, Obbola skola

Obbola skola är en F–9-skola med 380 elever. Skolan ligger i ett naturskönt område med närhet till skog och hav. Skolan har uppvisat mycket goda resultat under en rad av år och verkar för trygghet och trivsel, bland annat genom ett väl utvecklat i samarbete i arbetslagen och samverkan med elevhälsoteamet. Vi strävar efter ett pedagogiskt helhetstänk från förskoleklass till åk 9. 

Just nu söker vi en grundskollärare till åk 7-9 i idrott och musik. Vill du bli vår nästa kollega?

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i åk 7-9 i idrott och musik. På skolan arbetar vi med kollegialt professionellt lärare, där delarkulturen är ett viktigt förhållningssätt. Du ska ha lätt för att samarbeta då du kommer att arbeta tillsammans med andra lärare i arbetslaget 7-9. Du ansvarar för undervisning i dina ämnen. Som lärare hos oss i musik och idrott så kommer du att undervisa till störst del på högstadiet. Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med andra lärare i arbetslaget 7-9.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad åk 7-9 lärare med behörighet att undervisa i idrott och musik. Du har/eller har ansökt om lärarlegitimation. Vi tror att du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har god förmåga att differentiera och variera undervisningen utifrån dina elevers  behov. Du är en tydlig ledare i klassrummet med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer. Det är önskvärt att du har erfarenhet av kooperativt lärande. Bred ämnesbehörighet är meriterande. 

God initiativförmåga och flexibilitet är något vi värdesätter högt. Vi ser att du har ett öppet sinne där du möter eleverna på deras nivå och förutsätter att du använder dig av ett lågaffektivt bemötande. 

Välkommen med din ansökan! Du kan antingen bifoga ditt cv och personliga brev alternativt fylla i dina uppgifter i ansökningsformuläret. Har du lärarlegitimation bifoga denna.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Övrigt
- 1 plats vikariat, heltid, med start 2023-01-09 till och med 2023-06-13.

Följ oss gärna på Instagram där vi heter @teamumeakommun!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2023-06-13
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-01-09
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Obbola
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/898
Kontakt
  • Emma Nilsson, rektor, 090-163523
Facklig företrädare
  • Anna Olskog, Lärarförbundet, 090-164932
  • Birgitta Larsson, Lärarnas Riksförbund, 090-161894
Publicerat 2022-11-25
Sista ansökningsdag 2022-12-09

Terug naar vacatures