Stöd och omsorg, Funktionshinderomsorg, Särskilt boende

Sofiehemsvägen är en gruppbostad för äldre personer med intellektuella funktionsnedsättningar som behöver stöd och hjälp i sin vardag. Alla brukare bor i egen lägenhet i antingen gruppbostaden eller tillhörande servicebostad och får hjälp och stöd av personal vardagar, kvällar, helger och nätter. På boendet har vi jour-natt. 

Självständigt och tillsammans med kollegor och andra professioner stödjer, handleder och hjälper du våra brukare utifrån gemensamma överenskommelser och arbetar mot målet att skapa förutsättningar för självständighet och ett gott liv.

Nu söker vi en stödassistent till vår verksamhet!

Dina arbetsuppgifter

Din uppgift som stödassistent blir att handleda och stödja personer med intellektuella funktionsnedsättningar i deras vardag. 

Du arbetar för att stärka den enskildes förmåga att leva ett självständigt liv utifrån sina förutsättningar. Ditt arbetssätt präglas av flexibilitet, kontinuitet och trygghet. Du erbjuder individuellt, socialt och praktiskt stöd för att möjliggöra och tillvarata personens egna förmågor och därmed skapa förutsättningar till självständighet. Du kommer att arbeta med att planera, utföra, dokumentera, följa upp och utvärdera verksamhetens olika delar inom kvalitet, arbetsmiljö och ekonomi enskilt och tillsammans med andra. Du förväntas även skapa struktur och hålla strukturen.

Om dig
Vi söker dig är utbildad undersköterska eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. 

Du har god förmåga att samarbeta och har ett professionellt bemötande mot brukare, anhöriga och andra aktörer runt våra brukare. Du är engagerad och har en vilja att dela våra värderingar och jobba mot uppsatta mål samt att arbeta med ständiga förbättringar.

För att du ska kunna kommunicera med brukare, anhöriga och kollegor, skriva och ta del av vårddokumentation samt erhålla medicindelegering krävs det att du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2022-12-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/946
Kontakt
  • Marcus Evertsson, enhetschef, 090-164326
Facklig företrädare
  • Ethel Henriksson, Kommunal, 010-4429692
Publicerat 2022-11-08
Sista ansökningsdag 2022-11-30

Terug naar vacatures