Umeå kommun, Utbildning, Vuxenutbildning, Umevux

Grundutbildningen i vård och omsorg, med ca 400 studerande, ger en grundläggande kompetens för arbete inom vård och omsorg samt inom hälso- och sjukvård. Undervisningen är individanpassad och erbjuds i olika studieformer, flexibelt schema i studiegrupp samt studier på distans. Informationsteknik är en grund för lärande inom Gymnasie- och vuxenutbildningen och en naturlig del i vardagen.

Vård- och omsorgsutbildningen ingår i Umeåregionens Vård- och omsorgscollege vilket innebär en samverkansform för att utveckla utbildningar och verksamheter inom vård och omsorg. VO-College skapar en struktur för lärande i samverkan med arbetslivet på såväl lokal som regional nivå. Mer information om vår verksamhet finns på www.umea.se/umevux

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att samarbeta med vårdlärare i vår metodsal där vi lär ut olika praktiska moment som ingår i utbildningen, t ex personlig hygien, basala hygienrutiner, kontrollera puls och blodtryck med mera.

Du kommer att vara den som ansvarar för metodsalarna och ser till att allt material finns och fungerar för att det ska bli så bra inlärning som möjligt för våra elever.
Det är viktigt att du har lätt för att bygga relationer samt kan leda personer och skapa struktur för de studerande i deras lärande.

Arbetet kräver att du är en bra lagspelare och har ett gott samarbete med kurs- och utbildningsansvariga. Då vi har många flerspråkiga elever bör du kunna arbeta språkfrämjande med fokus på vårdsvenska. 

Om dig
Vi söker dig som är: 

  • Du är utbildad och erfaren undersköterska
  • Vi ser gärna att du är Språkombud och /eller har gått Handledarutbildning
  • Du har ett intresse av språk och olika kulturer
  • Du är trygg i din yrkesroll och van att lära ut till andra
  • Du ser vikten av samarbete, samt kan vara ledare i klassrummet och har förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer.

Välkommen med din ansökan. Du kan antingen bifoga ditt cv och personliga brev alternativt fylla i dina uppgifter i ansökningsformuläret. Har du lärarlegitimation bifoga denna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Övrigt
-1 plats särskild visstidsanställning, heltid, från och med 2023-01-09 till och med 2023-12-22. 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2023-12-22
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-01-09
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/979
Kontakt
  • Ulrika Stenlund, Biträdande rektor, 090-164124
  • Gunilla Wallmark, rektor , 090-164115
Facklig företrädare
  • Birgitta Larsson, Lärarnas Riksförbund, 090-161894
  • Anna Olskog, Lärarförbundet, 090-164932
Publicerat 2022-11-18
Sista ansökningsdag 2022-12-16

Terug naar vacatures