Umeå kommun, Utbildning, Hörnefors centralskola

Hörnefors centralskola är en F–9-skola med cirka 400 elever. Skolan ligger underbart vackert vid skogskanten och ett stenkast från havet. Här finns tillgång till simhall, konstgräsplan och skidspår. Det pedagogiska arbetet genomsyras av ett medvetet ledarskap, engagemang och samarbete mellan personal, elever, föräldrar och fritids. Fokus är trygghet och lärande.

Häng med på en digital rundtur på skolan här: Hörnefors Centralskola on Roundme

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa som klasslärare i åk 5 med särskilt ansvar för matte, no och teknik men även undervisning i svenska ingår i tjänsten. Du kommer även att vara mentor för eleverna och ansvarar för planering av undervisning .

I arbetet ingår att handleda enskilda elever. Som handledare ska du kunna väcka nyfikenhet hos eleverna och stimulera dem att själva söka kunskap.

I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.

Om dig
Vi söker dig med grundskollärarutbildning i ma, no och teknik i åk 4-9 alternativt 1-7. Du har lärarlegitimation/har ansökt om legitimation. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att undervisa i matematik och no i grundskolan. Meriterande är att ha behörighet i fler ämnen t.ex. svenska. 

Du är en trygg vuxen och en god förebild. Du har ett tydligt ledarskap med en väl genomtänkt struktur i undervisningen. Du har också en förmåga att knyta an till eleverna, se varje individ och skapa en god stämning. 

Du har kunskap kring bedömning och betygsättning. Vi tror också att du har erfarenhet att undervisa elever med behov av särskilt stöd.

Har du lärarlegitimation bifoga denna.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Välkommen med din ansökan! Du kan antingen bifoga ditt cv och personliga brev alternativt fylla i dina uppgifter i ansökningsformuläret.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-01-09
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hörnefors
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/999
Kontakt
  • Ulrika Degerfalk, rektor, 0930-29181
Facklig företrädare
  • Birgitta Larsson, Lärarnas Riksförbund, 090-161894
  • Anna Olskog, Lärarförbundet, 090-164932
Publicerat 2022-11-18
Sista ansökningsdag 2022-12-09

Terug naar vacatures