Utbildning, Gymnasieskola, Dragonskolan

Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro.

Dragonskolan är en av Sveriges största gymnasieskolor. Här möts mer än hälften av Umeås gymnasieungdomar varje dag. Vi har Umeås största programutbud och erbjuder utbildningar av hög kvalitet. Våra kärnvärden ”Öppen och Ljus” symboliserar att vår skola är öppen för alla och att vi har en positiv människosyn. På Dragonskolan arbetar vi för att alla ska bli sedda och bekräftade.

Vi söker nu en gymnasielärare i idrott och hälsa som kan undervisa på Dragonskolan.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i gymnasiets årskurs 1-3. I arbetet ingår även att planera undervisning, samarbeta med kollegor kring elevers lärande och i övrigt vanligt förekommande arbetsuppgifter som lärare såsom efterarbete och betygssättning.

Vi utgår att du är flexibel, initiativrik och lösningsfokuserad i ditt uppdrag. Vi arbetar kollegialt med stort engagemang för våra elever och deras måluppfyllelse.

Om dig
Vi söker dig som har gymnasielärarutbildning med behörighet att undervisa i idrott och hälsa. Du har erfarenhet av undervisning inom gymnasiet. Meriterande är om du även har behörighet att undervisa i fler ämnen.

För att lyckas i uppdraget är du väl förtrogen med skolans styrdokument och har förmåga att individualisera och variera undervisningen utifrån elevernas behov. Det förväntas även att du ska ha god samarbetsförmåga då kollegialt lärande i ämnesgrupper är en viktig del i arbetet. Du är en tydlig ledare i klassrummet med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan. Du kan bifoga ditt cv och personliga brev alternativt fylla i dina uppgifter i ansökningsformuläret. Har du lärarlegitimation, bifoga denna.

Övrigt
Tjänsten är ett vikariat, deltid 75%,med start 2023-01-09 till och med 2023-06-21 med möjlighet till förlängning.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-01-09
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Umeå, Dragonskolan
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1041
Kontakt
  • Ibrahim Alhakim, rektor, 090-162461
Facklig företrädare
  • Anna Olskog, Lärarförbundet, 090164932
  • Birgitta Larsson, Lärarnas Riksförbund, 090-161894
Publicerat 2022-11-28
Sista ansökningsdag 2022-12-12

Terug naar vacatures