Stöd och omsorg, Funktionshinderomsorg, Funktionsnedsättning barn

Funktionshinderomsorgen i Umeå kommun vill i närhet och samspel vara en resurs som frigör och stärker människors förmåga att leva ett självständigt liv.

Vi söker nu två stödassistent till barn och unga hemtjänst. Inom barn och unga hemtjänst är målgruppen barn med vård- och omsorgsbehov och arbetet sker både i hemmet samt i förskolan där barnen vistas på dagarna.

Dina arbetsuppgifter
Som stödassistent kommer du att vara ett avlastande stöd nattetid hos ett barn boende med sin familj. I arbetsuppgifterna ingår andningsövervakning samt CPAP-vård. Du kommer även ansvara för matning i nappflaska, sond samt blöjbyte. 

Om dig
Vi söker dig som är utbildad stödassistent, undersköterska eller annan likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med funktionshindrade barn och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Meriterande är om du erfarenhet av sondmatning, andningsövervakning och användning av cpap. Önskvärt är att du även har vana att arbeta nattetid.

Vi värdesätter ett professionellt förhållningssätt som innefattar ödmjukhet, tålamod och flexibilitet. Arbetet förutsätter en förmåga att arbeta självständigt, kunna ta egna initiativ. Vi önskar även engagemang och öppenhet för utvecklingsarbete såväl på den egna arbetsplatsen som inom hela verksamhetsområdet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Pälsdjur förekommer på arbetsplatserna så du bör inte vara allergisk.

För att du ska kunna kommunicera med brukare, anhöriga och kollegor, skriva och ta del av vårddokumentation krävs det att du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast, enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/129
Kontakt
  • Erica Persson, enhetschef barn och unga, 090-162143
Facklig företrädare
  • Ethel Henriksson, Kommunal, 010-4429692
Publicerat 2023-01-30
Sista ansökningsdag 2023-02-27

Tillbaka till lediga jobb