Umeå kommun, Stöd och omsorg, Funktionsnedsättning vuxna

Funktionshinderomsorgen i Umeå kommun vill i närhet och samspel vara en resurs som frigör och stärker människors förmåga att leva ett självständigt liv.

I Anumark är ni ett team som ger stöd till fem brukare med psykiska funktionshinder. Brukarna har beslut enligt Lag om stöd och service (LSS) och bor i särskilt boende. 

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att stödja och hjälpa den enskilde individen. Du hjälper till att öka förståelsen och medvetenheten om personens egna behov samt stöd till att komma med i olika sociala sammanhang. Målsättningen är att skapa goda förutsättningar för att få ett fungerande boende, sysselsättning, hälsa och fritid. 

I arbetet ingår även matlagning, tvätt, städ och vårdinsatser enligt HSL

Du kommer att arbeta med att planera, utföra, dokumentera, följa upp och utvärdera enskilt och tillsammans med andra. Du förväntas även skapa struktur och hålla strukturen för att minska risken för hot och våld. Du samverkar med kollegor och andra enheter inom verksamheten samt med externa aktörer. 

Om dig
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har utbildning från barn- och fritidsprogrammet. Du har erfarenhet av att jobba inom vård och omsorg. 

Vi ser gärna att du har en pedagogisk utbildning samt erfarenhet av att arbeta med personer med autism, hot och våld samt missbruk och psykiska funktionsnedsättningar, MI,ESL. 

Du har god förmåga att samarbeta och har ett professionellt bemötande mot brukare, anhöriga och andra aktörer runt våra brukare. Du är engagerad och har en vilja att dela våra värderingar och jobba mot uppsatta mål samt att arbeta med ständiga förbättringar.

Arbetstiden är förlagd dag/kväll och helg.

Tjänsten kräver B-körkort. Då bussförbindelsen inte alltid stämmer med arbetstiderna är det också bra om du har tillgång till egen bil. 

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Följ oss på @teamumeakommun

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/330
Kontakt
  • Ann Björklund, enhetschef, 090-162045
Facklig företrädare
  • Ethel Henriksson, Kommunal, 010-4429692
Publicerat 2023-03-20
Sista ansökningsdag 2023-04-09

Terug naar vacatures