Umeå kommun, Stöd och omsorg, Funktionsnedsättning vuxna

Funktionshinderomsorgen i Umeå kommun vill i närhet och samspel vara en resurs som frigör och stärker människors förmåga att leva ett självständigt liv.

Boendet Trastvägen är placerat på Mariehem och är ett boende för personer med funktionsvariationer. Gruppboendet präglas av en miljö där man möts med respekt och professionalitet där alla ges möjlighet att utvecklas utifrån sina individuella förutsättningar.

Vi söker nu tre stödassistenter till Trastvägen.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att handleda och stödja personer med intellektuella och psykiska funktionsnedsättningar i deras vardag. Du erbjuder individuellt, socialt och praktiskt stöd för att möjliggöra och tillvarata personernas egna förmågor och därmed skapa förutsättningar till självständighet.

Du jobbar för att göra personerna delaktiga i sin vardag och ha en meningsfull fritid och/eller sysselsättning. I arbetet ingår bland annat personlig omvårdnad, praktiska göromål och vardagssysslor.

Om dig
Vi söker dig som är undersköterska, barnskötare eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med vård och omsorg, helst inom funktionshinderomsorgen. Vi ser gärna att du även har kunskap om hjälpmedel och lyftteknik.

Ditt arbetssätt präglas av flexibilitet, kontinuitet och trygghet. Vi söker dig som har god förmåga att strukturera och vill vara med och utveckla verksamheten. Du är engagerad och har en vilja att dela våra värderingar och jobba mot uppsatta mål samt att arbeta med ständiga förbättringar.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Arbetstiden är förlagd dag/kväll och helg.

Välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande, tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-05-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/342
Kontakt
  • Jenny Fernlund, enhetschef, 090-164814
Facklig företrädare
  • Ethel Henriksson, Kommunal, 010-4429692
Publicerat 2023-03-22
Sista ansökningsdag 2023-04-22

Tillbaka till lediga jobb