Utbildning, För- och grundskolenämnden, Ersängsskolan

Ersängs skola ligger på Östra Ersboda och är en mångkulturell F–9-skola som är uppdelad som flera mindre skolor. Totalt finns det cirka 360 elever på skolan. Här finns även anpassad grundskola inriktning ämnesområden samt resursklasser för hela kommunen. Vi har ett av Sveriges bästa skolbibliotek och i närheten finns fotbollsplan och äventyrslekpark. Våra engagerade pedagoger satsar på ett språkutvecklande arbetssätt med målet att alla ska klara kunskapskravet.

Nu söker vi en lärare i fritidshem som brinner för att stärka barns utveckling.  Är du vår nya kollega?

Dina arbetsuppgifter
Din roll är att utveckla elever mot deras fulla potential. Ditt arbete skapar, utvecklar och anpassar lärmiljöer så att alla barn och elever kan utvecklas så långt som möjligt.

Som lärare för fritidshemmet är du med och driver lärandet och utvecklingen för fritidsverksamheten för våra elever. I dina arbetsuppgifter ingår det att planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen för fritidshemmet utifrån fritidshemmets styrdokument samt att samverka i klass under skoltid. Som lärare för fritidshemmet samarbetar och samverkar du med kollegor i ditt arbetslag.  Du kommer tillsammans med arbetslaget utveckla och implementera arbetet mot skolans mål, styrdokument och aktuell forskning.

Om dig
Vi söker dig som är behörig lärare i fritidshem eller har motsvarande utbildning och som har minst ett års erfarenhet av att arbeta som lärare i fritidshem. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med elever (barn/unga) med IF diagnos. 

Vi ser att du är en tydlig och engagerad lärare. Din förmåga till samarbete med elever, kollegor och vårdnadshavare är god. Vi förväntar oss att du är kreativ, initiativrik, tycker om nya utmaningar, har ett positivt och inkluderande förhållningssätt och är flexibel i tanke och handling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-12
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/144
Kontakt
  • Charlotta Blomqvist, rektor, 090-164406
  • Jan Grönlund, rektor , 090-164410
Facklig företrädare
  • Anna Olskog, Sveriges Lärare, 090-164932
Publicerat 2024-05-28
Sista ansökningsdag 2024-06-11

Tillbaka till lediga jobb