Umeå kommun, Teknik och fastighet, Måltidsservice

Förskolan Sandvik är belägen på en höjd i Holmsund, ombäddad av grönska med 15 minuters bilfärd från stan och hit går bussar ofta. Idag har förskolan tio avdelningar och är uppdelad i två byggnader. Alla måltider tillagas i förskolans tillagningskök och de äldre barnen äter i matsalen medan de yngre barnen äter på sina avdelningar.

Nu söker vi en kock till Sandvik förskola. Det finns även möjlighet för dig att söka som inte har kockutbildning men då i rollen som måltidsbiträde, men vänligen observera att rollen som kock efterfrågas i första hand. 

Dina arbetsuppgifter
Som kock hos oss ansvarar du för att leda och planera köksarbetet. Du arbetar med tillagning av måltider och specialkost, planering, administration, egenkontroll, beställningar, inköp av livsmedel och fakturahantering. Även diskning och lokalvård ingår i arbetsuppgifterna. Du ger god service och bidrar till att vi får nöjda matgäster. Vi erbjuder ett socialt och utvecklande arbete med mycket omväxling!

Om dig 
Vi söker dig som har en kockutbildning. Du har även erfarenhet av restaurangkök alternativt storkök. Det är meriterande om du tidigare arbetat i förskole/skolkök. Till den eventuella tjänsten som måltidsbiträde söker vi dig som har flera års erfarenhet som målbiträde. 

Som person är du strukturerad och har en god samarbetsförmåga. I ditt arbete tar du ansvar och kommer med initiativ till ständiga förbättringar. Självklart har du ett genuint intresse för mat. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, samt god datorvana. Du har en kommunikativ förmåga och ett professionellt bemötande av kollegor, samarbetspartners och dem vi är till för. 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Då arbetsplatsen är belägen på skola ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning, till följd av lagen om lämplighetskontroll.

Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför gärna din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Augusti enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/497
Kontakt
  • Sara Wikman, enhetschef, 090-164227
Facklig företrädare
  • Helena Rönngren, Kommunal, 010-4429662
Publicerat 2024-06-18
Sista ansökningsdag 2024-07-02

Tillbaka till lediga jobb