Umeå kommun, Fritid, Bad

I Umeå finns flera badanläggningar tex. Navet, Sävar simhall, Vallabadet, Storsjöhallen /Aquarena, Obbolabadet, Hemgårdens bad & Umeå Lagun.

Just nu söker vi en energisk och peppad gruppträningsinstruktör till våra badanläggningar Sävar simhall samt Navet som ligger i centrala Umeå.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som gruppträningsinstruktör innebär att du leder, inspirerar och instruerar våra medlemmar på ett pedagogiskt och säkert sätt. Som ledare håller man till både på land och i vatten. Du håller dig ajour med nya träningsformer och strävar hela tiden efter att utvecklas i rollen som gruppträningsinstruktör. Du förväntas att förbereda dig inför dina klasser och delta i de utbildningar som erbjuds. 

På Navet erbjuder vi varierad vattenträning i alla former som passar alla – nybörjare till elit. På Sävar simhall erbjuder vi både vattenträning men även landträning i form av cykel, muskel och många andra träningsformer. Läs mer om vårt gruppträningsutbud:

Navet: http://www.navet.umea.se/vattentraning

Sävar: https://www.umea.se/savarsimhall

Film: https://www.youtube.com/watch?v=LOIlBEdeV04

Om dig
Vi tror att du är minst 18 år, älskar att träna och brinner för att motivera andra till fysisk aktivitet. Du är en energisk glädjespridare som trivs att vara i centrum och alltid ger 110% på dina klasser. Du älskar att utmanas och utvecklas och kommer som gruppträningsinstruktör inom Umeå kommun få möjlighet till just det.

Vi ser gärna att du har en utbildning inom friskvård samt erfarenhet att som instruktör hålla träningspass på land. Har du ingen utbildning men är rätt person för uppdraget? Då utbildar vi dig i de olika träningsformerna.

Då bussförbindelsen till Sävar kan vara begränsad ser vi gärna att du har körkort och tillgång till egen bil.

Vi söker dig som vill vara en del av Umeå Kommuns arbete för invånarnas folkhälsa! Låter det spännande? Skicka din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande! Du kan antingen bifoga ditt cv och personliga brev alternativt fylla i dina uppgifter direkt i ansökningsformuläret.

Övrigt
Allmän visstidsansanställning, deltid, från och med 2020-08-17 till och med 2020-12-31, med möjlighet till förlängning. Schemalagd arbetstid dag, kväll och helg.

Om Umeå kommun

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2020-12-31
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2020-08-17
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 10-50%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2020/202
Kontakt
  • Sofia Eriksson, friskvårdsansvarig, 070-61 14 117
Facklig företrädare
  • Emelie Persson, Kommunal, 090-16 18 87
Publicerat 2020-05-06
Sista ansökningsdag 2020-06-05

Tilbake til ledige stillinger