Umeå kommun, Äldreomsorg, Haga vård- och omsorgsboende

Äldreomsorgen i Umeå kommun vill i närhet och samspel vara en resurs som frigör och stärker människors förmåga att leva ett självständigt liv.

Haga vård- och omsorgsboende ligger på nedre delen av Haga, nära centrum och i ett kvarter med en vacker utemiljö. Vård- och omsorgsboendet är byggt år 1998 med 48 lägenheter. Balkonger och uteplats gör det möjligt för utevistelse stora delar av året.

Vi söker nu en medarbetare till oss! Varmt välkommen in med din ansökan. 

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att bistå den boende med personlig omvårdnad samt att på delegering av ansvarig sjuksköterska utföra medicinska arbetsuppgifter. I arbetsuppgifterna ingår också att dokumentera åtgärder och hälsotillstånd. Du ansvarar för att mål och insatser från genomförandeplanen blir kända och utförda.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta på ett vård och omsorgsboende. Är du utbildat vårdbiträde eller undersköterska är det meriterande. 

Ditt möte med boende kräver god kompetens baserad på personlig lämplighet, mognad och empatisk förmåga. Du uppvisar ett stort engagemang för så väl brukare som verksamhet i samtliga relationer och handlingar. I arbetet krävs att du har goda språkkunskaper i svenska både i tal och skrift. 

Du trivs med att arbeta självständigt och är tålmodig och initiativrik. Du har god förmåga att samarbeta och samverka med kollegor, anhöriga och andra professioner.

På boendet finns det pälsdjur samt att rökning förekommer så du bör inte vara allergiskt.

För att du ska kunna kommunicera med brukare, anhöriga och kollegor, skriva och ta del av vårddokumentation samt erhålla medicindelegering krävs det att du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Umeå kommun ingår i förvaltningsområdet för samiska, finska och meänkieli www.umea.se/minoriteter . Därför är det meriterande om du har kunskaper i något eller några av dessa språk.

Bifoga gärna personligt brev och cv.

Intervjuer sker löpnade så skicka in din ansökan redan idag. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-05-29
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/339
Kontakt
  • David Palmgren, enhetschef, 090-162114
Facklig företrädare
  • Ethel Henriksson, Kommunal, 010-4429692
Publicerat 2023-03-22
Sista ansökningsdag 2023-04-04

Tillbaka till lediga jobb