Umeå kommun, Teknik och fastighet, Städ- och verksamhetsservice

Städ och Verksamhetservice omfattar kommunens lokalvård, teknisk support och verksamhetsvaktmästare. Genom att arbeta professionellt vårdar vi kommunens lokaler och bidrar till hållbarhet. Lokalvården är viktig för alla som vistas i lokalerna då det påverkar både trivsel och hälsa och med kunden i fokus utför vi små och stora insatser. Städservice är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierad. Städservices enheter är indelade i geografiska områden som benämns i distrikt. Enhetscheferna ansvarar för de medarbetare som arbetar inom distrikten.

Städservice städar kommunens lokaler som skolor, förskolor, äldreboenden, stadshus, och idrottshallar. Vi söker nu tre lokalvårdare till vår verksamhet, två i centrala Umeå och en i Sävar!

Dina arbetsuppgifter
De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av planering och utförande av daglig regelmässig städning av lokaler, men även storstäd, fönsterputs och golvvård. Du kommer också städa med hjälp av maskinkörning, beställa material samt löpande ha kontakt med våra kunder. Du kommer även svara för tillsyn och skötsel av utrustning av maskiner och övrigt material. Du är dessutom kvalitetsansvarig för det egna utförda arbetet.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete som lokalvårdare med regelmässigt städ i offentliga lokaler. Du har erfarenhet av maskinkörning, golvvård och fönsterputs. Har du en SRY utbildning eller liknande lokalvårdsutbildning är det meriterande.  

Du har en god känsla för service och trivs med att arbeta tillsammans med andra men fungerar även bra med att arbeta självständigt. Du har dessutom god samarbetsförmåga, ett gott bemötande och är serviceinriktad. 

Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift (lägst SFI D-nivå). Detta med anledning av att du ska kunna läsa och förstå instruktioner samt kommunicera via telefonsamtal, sms, e-post, chattfunktioner och andra kommunikationskanaler.

För tjänsten i Sävar krävs B-körkort samt tillgång till egen bil då lokalvård även kan komma att utföras i kringliggande områden. 

Välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Övrigt

  • 1 plats tillsvidareanställning, heltid i centrala Umeå, med start 2024-05-20.
  • 1 plats vikariat, heltid i centrala Umeå, med start 2024-04-16 till och med 2024-05-17.
  • 1 plats tillsvidareanställning, heltid i Sävar, med start 2024-08-12. 
  • 1 plats tillsvidareanställning, heltid, med start 2024-08-01.
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 6
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/303
Kontakt
  • Tarja Nilsson, distriktschef Sävar, 090-163503
  • Anastasia Chefer, enhetschef, 090-163699
  • Mona Flumée, enhetschef, 090-163691
Facklig företrädare
  • Helena Rönngren, Kommunal, 010-4429662
Publicerat 2024-04-08
Sista ansökningsdag 2024-06-03

Tillbaka till lediga jobb